Sitemap
Unilever Food Solutions - av kokker for kokker
-
Inspirasjon for kokker | av kokker for kokker
- Gode supper fra Knorr
- En mer bærekraftig virksomhet, 5 tips
- Cooking for the elderly - mat for eldre
- Inspirasjon, de heteste cafétrendene!
- Grilled Greens & Cool Teas - grilloppskrifter
- 10 oppskrifter for fremtidens menyer
- Følg med på trendene i restaurantbransjen
- En god og grønnere jul for alle!
- Stop the waste! stopp matsvinnet
- Inspirasjon - 6 deilige våroppskrifter
- matretter til valentinesdagen 14 februar
- Fem trygge favorittoppskrifter
- plantebaserte produkter fra The Vegetarian Butcher
- her finner du våre beste plantebaserte oppskrifter
- Burgerkings whopper med The Vegetarian Butcher
- Jaap Korteweg er den vegetariske slakteren
- Herlige Vegotips! | The Vegetarian Butcher
- En sprø NoChicken burger fra the Vegetarian Butcher
- Sacrifice nothing - ofre ingenting
- Derfor skal du kjøpe The Vegetarian Butcher
- Kjøkkenøkonomitips for deg som jobber i restaurantbransjen!
- Maille, en favoritt på enhver kjøkken
- Rama – fløtealternativene som hjelper deg med å lykkes
-
Nå er fremtidens mat her, bærekraft
- Future 50 foods - den grønne revolusjonen
- De 22 nordiske råvarene - Future 50 foods
-
Lær mer om de 22 nordiske råvarene
- Alger i maten, oppskrifter å teste
- grønne blader i maten, sunt og godt
- Bønner og linser – miljøets superhelter
- tomater i mat er både sunt og godt
- Alt om frø, naturens små kraftverk!
- Spiren, en liten næringsbombe klar til å eksplodere
- Roten til det gode, rotgrønnsaker
- Fremtidens mat - Korn og frøsorter
-
Goodness Gracious Greens inspirasjon 2023
- Kålkjærlighet - gjør det beste av kålen
- Sprout out loud! Springing og spirer
- Trendspaning 2020! fem hotte trender
- Grønnere småretter! Oppskrifter
- Next Level Salads - ta din salat til et nytt nivå
- Give Peas a Chance - alt om erter
- Put it in a jar - sylting og fermentering
- Let´s make it wild again! Trender
- Around the globe - oppskrifter
- Grønn og vegetar farse for alle!
- Grønn, billig og godt- vegetarretter
- alt om våre fonder og buljonger
- Trender, sesong og inspirasjon
- Verktøy | CO2 kalkulator | kalorkalkulator
- Jevning og stivelse fra Knorr og maizena
- Around the World in 80 dishes, oppskrifter
- Asia - The world in 80 dishes
- Afrika - afrikansk mat - oppskrifter
- Det Nord-Amerikanske kjøkkenet
- Midtøsten- around the world in 80 dishes
- Inspirasjon til det Sør-Amerikanske kjøkkenet
- Bærekraft
- The Most Common Foods That Cause Allergies
- Restaurant Safety: Known Hazard Spots
- Professional Hand Wash Guide 👋
- Rediscover ancient grains
- Cooking with fruits and vegetables
- 3 Major Costs & How To Reduce Them
- Våre sommermenyer!
-
Food-service & Hospitality Marketing
- Do's & Don'ts of Social Media for Chefs 💻
- Digital marknadsføring restauranter
- Optimising The Google My Business Listing For Your Restaurant
- Sociala medietips for restauranter
- Social Media Tips and Tricks for Restaurants
- How to set up a Food Business Website?
- Food Photography and Food Plating Tips & Techniques
- En guide til hvodan håndtere allergier
- UFS Play | Video | Film | Kurser
- Oppskriftene som gjør dine populære retter plantebaserte
- Oppskriftene som gjør dine populære retter enda mer populære
- Internasjonelle kvinnedagen, kvinnelige kokker
- Ta en smaksrik snarvei! tips og triks
- Fjern rotet – fjern stresset nå
- Plantebasert matlagning | Vegan | Vegetar
- hjelp i din hverdag- restaurantkjøkkentips
- oppskrifter og inspirasjon til vegetarmenyen
-
Våre samarbeidspartnere | Norkse kokkelandslaget
- Kokkelandslagene & NKL - Våre samarbeidspartner
- Community Catering Kokkelandslag
- Chef's chat
- Simon Marlings arbeid med Café Cathedral
- Jon Erlend Matre fra kokkelandslaget Junior lager høstmeny
- Handmade burger - best på burgere
- Runa Kvendseth årets kokkekandidat 2023
- Bli med på Runas reise!
- Future 50 foods menyer med ISS
- Top 3 matrett-trender i matbransjen
- Unilever Sustainable Agriculture Code
- buffetfolder
-
Velkommen inn i HELLMANN’S silkemyke og smaksrike verden!
- Hva er hva i HELLMANN’S myke og anvendelige sortiment?
- Alt du trenger å vite om HELLMANN’S Real
- Alt du trenger å vite om HELLMANN’S Vegan
- Troll fram en god vinaigrette på nulltid med HELLMANN’S!
- En majones spesielt utviklet for det profesjonelle kjøkkenet.
- Nå snakker vi majones! Hva, hvordan og hvorfor?
- Trendspotting
- Last ned de beste globale foodservice-trendene
- AI i profesjonelle kjøkkener
- Oppskriftsinspirasjon for små og mellomstore kantiner!
- Topp 3 trender 2024
- Kjøkkenhjelp til det offentlige
- Økonomiske desserter med Carte D’Or
-
Artikler om tørket, plast og regenerativt landbruk
- Beregn CO2-belastningen på rettene dine med vår CO2-kalkulator
- Les hele intervjuet med vår bærekraftskoordinator!
- Engasjer dine ansatte og andre smarte tips fra kokkene!
- Slik prøver vi å ta ansvar for kloden og samfunnet!
- Kutt Matsvinn | Bærekraft | Klimakutt
- Klimasmart mat
- Biologisk mangfold
- Bærekraft- Tørket for fremtiden
- Bærekraftig utvikling - det kommer en dag imorgen
- Alt du trenger å vite om palmeolje
- Plast, forpakninger & matavfall
- Bærekraftig produksjon hos Unilever
- Problemen med verdens matvaresystem
- Hellmann's pakninger med mindre plast
- Sammenlign bolognese med bolognese!
- Oppdag er verlden av smaker med Knorr Professional
- Oppskrifter | Inspirasjon | Matretter
- Produkter
- Salgsteamet - Unilever Food Solutions
- Unilever Food Solutions Norge Organisasjon
- Om oss - Unilever food Solutions Norge
- Søkeresultater | Unilever Food Solutions
- Juridiske vilkår
- Nyhetsbrev
-
Opprett profil
- Logg inn
- Feil ved lasting av side
- Oppskriftsfolder til oktoberfest
- Materiell | Brosjyrer | Oppskrifter
- Nyhetsbrev
- Registrer deg for vårt nyhetsbrev
- For kokker av kokker
- Logg inn - UFS academy - kokkekurs
- Opprett profil
- Besøk Unilever Food Solutions på UMAMI 2025
- Om oss | Unilever Food Solutions
- Thank you
- Modular Email Verification Form
- Modular Email Status Form
- Modular Signup Popup Form
- Modular Journey Redirection Form
- Modular Newsletter Signup Form
- Modular Newsletter Signup Detail Form
-
- HELLMANN'S Ketchup 5kg
- Knorr Grønnsaksbuljong 1,5kg
- Knorr Skogsoppsaus 1 x 3 kg
- Knorr Peperonata 2,6kg
- MAIZENA Tapioka 4 x 2 kg
- Rama Professional Flytende margarin, melkefri 4x2,5 L
- Violife Creamy Original Flavour 6x500g
- Knorr Grønnsaksfond, koncentrert 6 x 1 L
- NOCHICKEN Chunks 1,75 kg The Vegetarian Butcher
- Knorr Aromat 1 x 7 kg
- Knorr Lasagnesaus 1 x 3,6 kg
- Rama Professional Mat 15% Laktosefri BiB 10L
- HELLMANN'S Ketchup kuvert 198 x 10 ml
- Knorr Sunshine Chili (chili/hvitløk) 1L
- EPLESIDEREDDIK MAILLE flaske 6x500ml
- Carte d'Or Sjokolade topping 1kg
- Knorr Tomatino
- Knorr Professional Røkt Chili Puré 750g (delistet)
- Knorr brunet kyllingsjy pasta 40L
- MAIZENA Snowflake, modifisert stivelse 2 x 2 kg
- MAIZENA Brun jevner Express 6 x 1 kg
- Knorr 100% Chicken Tikka Soup 2,4L
- Knorr Lys Roux 6 x 1 kg
- Knorr Professional Kalvefond
- SHERRYEDDIK MAILLE flaske 6x500ml
- Knorr Hollandaisesaus 6 x 1 L, serveringsklar
- KNORR Tomatino 3 x 2 kg
- MAIZENA Lys jevner Express 6 x 1 kg
- Violife Mozzarella Flavour Grated 10x1kg
- Carte d'Or Crème Brûlée, pulver 114 porsjoner
- Knorr Fløtesaus 4 x 2,5 L
- Knorr Soppsaus 6 x 1 L, serveringsklar
- Rama Professional Crème Dolce topping 500ml
- Carte d'Or Vaniljesaus kaldrørt pulver 11L
- Knorr Kalvekraft, pasta 2 x 1 kg
- Carte d'Or Panna Cotta 4L
- NOMINCE 2 kg The Vegetarian Butcher
- Knorr Vårløk og Purresuppe 30L
- Knorr Økologisk Grønnsaksbuljong Lavsalt 137L
- Knorr Hønsebuljong lavsalt 3 x 1 kg
- Knorr Professional Ingefær Puré 750g
- Knorr Professional Karri Puré 750g
- HELLMANN'S Real Majones 70%, 1 x 2L
- Knorr 100% Goulash Soup 2,4L
- Knorr Bearnaisesaus 7L
- Hellmann's Honey Mustard dressing 1L
- Knorr Brun Basissaus 1 x 3,75 kg
- Hellmann's Caesar dressing 1L
- Knorr Brunet Løkfond, koncentrert 6 x 1 L
- Knorr Kjøtt & Grill 1,2 kg
- Carte d'Or Basis Mousse 16L
- Hellmann's Sesam Soy Vinaigrette 1L
- MAILLE Dijon Original Sennep 865g
- Knorr Asian Chicken Powder 900g
- Knorr Primerba Bouquet de Provence Krydderpasta 340g
- Knorr Tagliatelle 3kg
- Knorr Blomkålsuppe pasta 40L
- Rama Mat & Baking 10 x 1kg
- Crispy No Chicken Burger 1.8kg The Vegetarian Butcher
- Knorr Fiskekraft pasta 1kg
- Knorr Primerba Hvitløk Krydderpasta
- Carte d'Or Mangomousse 14L
- RØDVINSEDDIK MAILLE flaske 6x500ml
- Knorr 100% Roasted Pepper Soup 2,4L
- Knorr Svinekraft pasta 1kg
- Knorr Fusilli Tricolore 4 x 3kg
- Knorr Hønsekraft, pasta 1 x 5 kg
- MAIZENA Maisstivelse 12 x 0,7 kg
- Knorr Ratatouille 2,5kg
- Knorr Oksekraft 2X1 kg / 2 x 50 L
- Rama Professional Piske 30% Laktosefri 1L
- Knorr Tomatsuppe pasta 40L
- MAIZENA Økologisk Maisstivelse 4 x 2,5 kg
- Knorr Svinekraft pasta 5kg
- Carte d'Or Sjokoladepudding 12L
- NOCHICKEN Nuggets 1,75kg
- Knorr Lasagneplater 5kg
- Knorr Primerba Basilikum Paste
- Knorr Økologisk Hønsebuljong Lavsalt 137L
- MAIZENA Snowflake, modifisert stivelse 1 x 10 kg
- Knorr Champignonsuppe pasta 40L
- Rama Professional Piske 31% 8 X 1L
- Violife Mature Cheddar Flavour Slices 12x200g
- Knorr Økologisk Grønnsaksbuljong Lavsalt 625L
- Carte d'Or Hvit Sjokolademousse 11L
- HELLMANN'S Vegan Majones 52%, 1 x 3 L
- Rama Professional Creamy Delight Naturell 1,5kg
- Knorr Grønnsaksbuljong, lavsalt 1 x 5 kg
- Carte d'Or Bringebærmousse 14L
- Knorr Hummerfond, koncentrert 6 x 1 L
- RAW NOBEEF Burger 113g x 20 (2,26kg) The Vegetarian Butcher
- Hellmann's Bringebær (Raspberry) Vinaigrette 1L (UTGÅTT)
- Knorr Professional Hvitløk Puré 750g
- Knorr Kalvefond, koncentrert 6 x 1 L
- Knorr Aromat 3 x 1,2 kg
- Knorr Aspargessuppe pasta 40L
- Knorr Fiskebuljong 1,5kg
- Knorr 100% Thai Vegetable Soup 2,4L
- Knorr Citruskrydder 1,2 kg
- CARTE d'OR Sjokolademousse 10 L (1,44 kg)
- Knorr Oksesjy pasta 40L
- Rama Professional Piske 31% BiB 10L
- Knorr Fløtesaus, pulver 6 x 1 kg
- Knorr Professional Demi Glace 2 x 5 L
- Knorr Papriganosaus 1 x 3 kg
- Knorr Brun Middagssaus, pasta 6 x 1 kg
- Rama Professional Mat 15 Laktosefri 1L
- Knorr Professional Demi Glace 5 x 1 L
- Knorr Fiskebuljong lavsalt 1kg
- Knorr Drikkebuljong 80 porsj.
- Knorr Bearnaisesaus 1 x 3,75 kg
- Knorr Sauce Lemone (sitronsaus) 22L
- Knorr Rødløksaus 1 x 3,5 kg
- MAILLE Honey Dijon Sennep 230g
- Knorr Soppfond, koncentrert 6 x 1 L
- HELLMANN'S Sennep kuvert 198 x 10 ml
- Knorr Bearnaisesaus 6 x 1 L, serveringsklar
- Knorr Professional Kyllingfond 2 x 5 L
- Knorr Oksefond, koncentrert 6 x 1 L
- KNORR Thaisuppe 3 x 9 L /3 x 0,9 kg
- Knorr Oksebuljong, lavsalt 1 x 5 kg
- HELLMANN'S Professional 50%, 1 x 5 L
- MAILLE Sennep Dijon Original 1kg
- Knorr Peppersaus 6 x 1 L, serveringsklar
- HELLMANN'S Real Majones 70%, 1 x 10L
- Knorr Hollandaise saus 1 x 3,75 kg
- Knorr Bearnaisesaus, pasta 6 x 1 kg
- Knorr Asiatiske Eggnudler 4 x 3kg
- MAILLE Sennep Grov Oldstyle 1kg
- Knorr Kyllingfond, koncentrert 6 x 1 L
- Knorr Minestronesuppe 12L
- Carte d'Or Karamell topping 1kg
- HELLMANN'S Real Majones kuvert 198 x 10ml
- Knorr Grønn Peppersaus, pasta 6 x 1 kg
- Knorr Hvit Basissaus 1 x 4,25 kg
- Knorr Økologisk Oksebuljong Lavsalt 137L
- Knorr Primerba Pesto Krydderpasta 2 x 340 g
- Knorr Cold Base Stivelse (Kaldrørt jevning) 2 x 2 kilo
- Rama Professional Fraiche 24% 1L
- Knorr Kalvebuljong 1,2kg
- Knorr Tomatsuppe basis 60L
- Knorr Primerba Timian Krydderpasta 2 x 340 g
- HELLMANN'S Sennep 3 kg
- Rama Professional Piske 30% Laktosefri BiB 10L
- Violife Creamy Original Flavour 3kg
- Knorr Bechamelsaus 4 x 2,5 L
- MAIZENA Maisstivelse 4 x 2,5 kg
- Knorr Fiskefond, koncentrert 6 x 1 L
- Knorr Salat & Grønnsakskrydder 0,95kg
- Rama Professional Mat 15% 1L
- Knorr Oksebuljong, lavsalt 3 x 1 kg
- Knorr Umami 6 x 1 kg
- Knorr Professional Kyllingfond 5 x 1 L
- Hellmann's Citrus Vinaigrette 1L
- Knorr Hønsekraft, pasta 2 x 1 kg
- Violife Original Block for Pizza 5x2,5kg
- Knorr Kjøttkraft pasta 10kg
- Knorr Primerba B. all'Italiana Krydderpasta 2 x 340 g
- HVITVINSEDDIK MAILLE flaske 6x500ml
-
- Eddiksjysaus til stekt kyllingbryst med eple, fennikel & gulrotpuré
- Apfelstrudel med ingefær
- Grillet Andeconfit Bao
- Stekt og sennepssyltet blomkål med ras el hanout
- Vaniljepudding med bringebær og tyttebærmousse
- Skrei fra Lofoten med fennikel, brokkoli og hummersaus
- Tomat- og mozzarellasalat
- Kremet Butternut Squash-Risotto med Grillet Sild
- Tysk Potetsalat med en tvist
- Baby-shawarma med mynte-sitrusdressing
- Meksikansk tomat- og bønnesuppe
- Asiatisk Skagen Gyoza Taco
- Crispy NoChicken med brokkolini, spinat og selleripure
- Misobakt aubergine
- Kaffe & kardemommebrûlée
- Cookies
- Kylling Picadillo i maistortilla
- Charmoula til marinering av fisk, fugl og kjøtt
- Kremet MisoSlaw
- Ålandsk fiskepanne 2.0
- Pinnekjøtt med klassiske tilbehør
- Grønn asparges med estragon
- Britakake, jordbær og mousse
- Nypepannacotta
- Sandwich alla Oktoberfest
- Spicy gulrot- og appelsinsmoothie
- Chili sin carne
- Tortellinipanne med urter & sopp
- Vegetarisk NoMince gulasjsuppe
- Bouillabaisse Toast
- Trøffelpasta med sopp og økologiske egg
- Grillede "Middle East" grønnsaker med Harrissadipp
- Flankestek Rossini på Black Angus
- Stekt spisskål med sitrus og frø
- Spicy kyllinglår
- Eple og pepperrotsild
- Quesadillas
- Potet- og purreløksuppe med trøffel og sprøstekt bacon
- Vegetarisk Kimchi Wontons
- Nordisk Poké-bowl
- Guacamole
- Juletorsk med rødvinsaus og potetpuré med hvitløk
- Pasta carbonara
- Käsesahnetorte
- Dillsyltet makrell med urtemajones
- Gnocchi med grillet asparges og kylling
- Heart attack NoChicken Burgers
- Østers med syltet jalapenogranite
- Fritert røkt laks med østersmajones og havsalat
- Minestronesuppe med risoni
- The Vegetarian Butcher Crispy NoChicken Burger “Korean style”
- Sukkersaltet laks med løyrom
- Braisert lammentrecôte hot dog
- Solbær-, sitron-, hasselnøtt- og melkesjokoladekake
- Boulettes de poisson – pannestekte fiskekaker
- Deviled eggs med hummer
- Couscous med urter
- Søramerikansk søtpotetsuppe med lime
- Kremet pastasalat
- Fattoush – Sprø salat med fritert pita og syltet sitron
- Smash Mushroom Veggie burger
- Kimchipletter
- Asiatisk lakse-ceviche med lime
- Lime & kokosbrûlée
- Libanesiske lammespyd
- Søtpotetsalat
- Okonomyaki med soyamajones
- Tomat- og kokosgryte med lime, søtpoteter, paprika og fisk
- Hellmann's Burgerbrød
- Zucchini frittas med mynteyoghurt
- Jordbærterte
- Kylling med sjampinjong og tomat
- Bolognese på The Vegetarian Butcher NoMince
- Kyllingkjøttboller med thai panang-saus
- Berlin Pita Kebab
- Pizza Bianco med spinat og squash
- Vintersuppe fra Italia
- Vårkylling med saltbakt selleri, syrlig eplepuré og morkelsaus
- Pappardelle i sitrusjuice med skorsonerrot og sesam
- Stekt piggvar med løk og brunet smørsaus
- Martinas Vegobolognese
- Søtpotethummus Korma
- Kokt laks med dillmajones og ristet blomkål
- Okonomiyaki med rødkålslaw og brokkoli rapini
- Timian -og sitronbrûlèe
- Rødbet- & jordbærsmoothie
- Kuku wa kupaka – kylling i kokosmelksaus
- Ribbe-burger med sennep og syltet rødløk
- Vegetarisk Shepherd`s pie
- Gulrot- og appelsinsalat
- Brûlée med appelsin
- Sild med syrlige epler, vårløk og lime
- Wraps på pannebrød med rødkålsalat
- Linsesalat med stekt blomkål
- Lammeburger Bagdad med jajeek-majones
- Flatbrød med torsk, sitronmajones, pickels og brønnkarse
- Hellmann's Brownie
- Bombay Masala toast
- Kylling Moambe fra Kongo
- Crispy Lasagna
- Tzatsiki
- Appelsin Crème Brûlée kake og sjokolademousse
- Sopprisotto
- Kicking Cabbage Sauté
- Pommes Anna med fennikel
- Gulrot og Gochujang-krem til sandwich
- Lammesadel med rødbeter, rips og yoghurt
- Spicy Egg Rolls
- Oksehøyrygg med brokkoli, trøffel og oksesaus med røkt marg
- Enkel linsegryte med søtpoteter
- Hjort Carpaccio
- Doro wat – etiopisk kyllinggryte
- Vegetarhamburger fra Skandinavia med ristet gulrot og korngryn
- Glutenfrie muffins
- Braiserte svineribber med kål og hylleblomst
- Crispy NoChicken salat med parmesandressing
- Klassisk vinaigrette
- Kålrabi og gulrot med spisskummen
- Spicy rød Ramen
- Laks med varm skagenrøre
- Bangkok Tacos
- Gazpacho med erter, agurk og mynte
- Italiensk salat
- Mini doughnuts med mandelkrem
- Gulrot og ingefærbulgur med appelsin
- Jerk-kylling med ris og bønner
- Enkel maissuppe
- Steinsopp Risotto med pinnekjøtt og granateple
- Wrap med NoChicken Nuggets og Sriracha majo
- Frossen bringebærostekake
- Svineribbe med løkvariasjon og yoghurtsaus
- Steambuns (Bao)
- Fiskekaker med estragonremulade
- Koreansk kålrotsalat
- Kyllinglasagne med grønnsaker
- Julesalat med pinnekjøtt
- Fisk med middelhavsurter og tomat
- Frøbarer med mungbønner, karamellsaus og sitrus- og gulrotgelé
- Frøkjeks med langtidsbaktetomateri tomatgelé og vegansk løkmajones
- Tartar av biff
- Pærepai med mandel
- Gulrot og bokhvetebiffer
- Fennikel med glasert hvitfisk og sjøgressmajones
- Pannacotta med tindved & hvit sjokolade
- Grillede auberginer fylt med kylling-miso Escabeche
- The Vegetarian Butcher Nochicken tacos "baja-stil"
- Green Noburger
- Vegan Crispy NoChicken Caesarsalat
- Bolognese á la vegetariana
- Brasert Kalveskank
- Kremet asparges- og ertesuppe
- Bearnaisemajones
- Aprikoschutney Butter Chicken
- Cheeseburger med chilipickels
- Grillet sellerirot og eplekrem
- Borscht
- Solbærmousse og kaffekolasaus med sjokoladekrem
- Stekte teriyakinudler med NoChicken Chunks
- Panert hvit asparges og ansjoser med hvitløksdip
- Beter med ristet bokhvete, selleristang og eple
- Kokt kalv i dill
- Vegetarisk curry "svild"
- Grønn POWER smoothie
- Plantebasert Avokado Club Sandwich
- Gulrotsuppe Korma
- Linsefarsebrød med fløtesaus
- Mangomousse, kokosnøttkake og crumble
- Spicy Jule-burger med pinnekjøtt og stekt grønnkål
- Egg benedict med asparges
- Mtuzi wa Samaki – fisk i kokoscurry
- Stekt polenta crostini med grønnsaks-ceviche
- Miso ramen
- Syltede rødbeter
- Kremet grateng med purre, selleri og bønner
- Mini Rekeceviche Tostada med Avokado og Lime Majones
- Julesalat med rotgrønnsaker
- Salat med stekt kyllinglever & sesam
- Brokkoli med sesamfrø, koriander og miso
- Mango Salsa
- Aioli
- Enkel vintersuppe
- Sesamstekt grønnkål og brokkoli
- Wrap med NoChicken Chunks
- Glasert løk med fritert kapers
- Mais-, bønne- og potetkaker med kremet kålsalat
- Veggieburger med avokado og røkt chilimajones
- Vegetarisk Tikka Masala
- Pibil Tacos
- Peruansk Chowder
- Sotet hvitkål med eddiksirup
- Koreansk ramen
- Sjokoladepannacotta med stjerneanis
- Juletrio med Rooibosfiken, multekrem og hvit sjokolademousse
- Ålandsk laksepanne
- Diner Designed dippsauser
- Vegetariske boller ”No meatballs”
- Kremete Bloody Mary sild
- Kalveragupasta
- No Chicken Chunks Skewers og grillet hvitløkmajones
- Karamellisert løkchutney
- And med bjørnebærsaus og glasert rødkål
- Falafel
- Klassisk smørsaus med miso til torskerygg
- Pinnekjøtt a-la Crispy Duck
- Crispy NoChicken Chunks
- Gimgui med miso dippsaus
- Fisk med duft av Marokko
- Grønn asparges, erter og mynteskum med sort sesampulver
- Vanilje-, sitron-, bjørnebær-, bringebær- og melkesjokoladedessert
- Varianter av blomkål med estragon og mandel
- Ingefær & vaniljebrûlée
- Crispy no chicken burger med kylling-og løpstikkesaus
- Kimchimajones
- Torsk med grønne erter og kjørvelhollandaise
- Banh mi med hoisinbacon, kyllingsalat og koriander
- Caprese Quesadillas
- Crème Brülée
- Curry ketchup
- Crispy NoChicken med rødbeter og grønnkål
- Gulrotsuppe med kaffir-limebladerog ingefær
- Klassisk Caesarsalat
- Green NoBeef cheeseburger
- Vintertabbouleh
- Sherryeddiksglace til grillet laks
- Hummus
- Blåbærsmoothie med kardemomme
- Vegetarschnitzel med kapers og stekte potetkuler
- Linse- og potetcurry Tikka Masala
- Potetsalat med dijondressing
- Salt karamellmousse med lakris
- Kyllinglasagne - Klimasmart
- Norske epler i eplekaramell med søtsyltet eple og calvadosiskrem
- Spicy NoChicken Pizza med bearnaise
- Stekt vårkylling med saltristet sellerirot, endiver og kyllingsjy
- Ovnsstekte rotgrønnsaker og timian
- Sandwich med sideflesk, pepperrot og dijondressing
- Klassisk peppersaus
- Dippsauser til The Vegetarian Butcher Nuggets
- Dupp i gryta – krydrete kyllingbuljong med frikadeller og grillet brød
- Sitronverbena panna cotta, crispy mango sukkerbrød og mangomousse
- Madagaskisk Vegetarburger
- Tikka Masala med fisk
- Saltsyltede sitroner
- Klassisk Rødvinssaus
- Schnitzel med paprikakrem og potetkuler
- Butter Chicken med poteter og spinat
- Eddiksjysaus til stekt kyllingbryst med eple, fennikel & gulrotpuré
- Apfelstrudel med ingefær
- Grillet Andeconfit Bao
- Stekt og sennepssyltet blomkål med ras el hanout
- Vaniljepudding med bringebær og tyttebærmousse
- Skrei fra Lofoten med fennikel, brokkoli og hummersaus
- Tomat- og mozzarellasalat
- Kremet Butternut Squash-Risotto med Grillet Sild
- Tysk Potetsalat med en tvist
- Baby-shawarma med mynte-sitrusdressing
- Meksikansk tomat- og bønnesuppe
- Asiatisk Skagen Gyoza Taco
- Crispy NoChicken med brokkolini, spinat og selleripure
- Misobakt aubergine
- Kaffe & kardemommebrûlée
- Cookies
- Kylling Picadillo i maistortilla
- Charmoula til marinering av fisk, fugl og kjøtt
- Kremet MisoSlaw
- Ålandsk fiskepanne 2.0
- Pinnekjøtt med klassiske tilbehør
- Grønn asparges med estragon
- Britakake, jordbær og mousse
- Nypepannacotta
- Sandwich alla Oktoberfest
- Spicy gulrot- og appelsinsmoothie
- Chili sin carne
- Tortellinipanne med urter & sopp
- Vegetarisk NoMince gulasjsuppe
- Bouillabaisse Toast
- Trøffelpasta med sopp og økologiske egg
- Grillede "Middle East" grønnsaker med Harrissadipp
- Flankestek Rossini på Black Angus
- Stekt spisskål med sitrus og frø
- Spicy kyllinglår
- Eple og pepperrotsild
- Quesadillas
- Pastramilaks med syltede grønnsaker og yoghurt
- Romfromasj
- Lime og hvitløkssaus
- Grillet "NoCheese" toast
- Sjokoladekake, karamellmousse og havtorn
- Blomkål Korma
- Appelsin og kanelbrûlée
- Shepherds pie med picadillo
- Thaisuppe med tilbehør
- Murtabak – filo med kylling, tomat og chili
- Fruktig kålsalat
- Syltet sopptoast med misoglace
- Grillede grønnsaker, pitabrød og avocadomajones
- Chia sjokolademousse
- Gratinert fisk med urtelokk - Klimasmart
- Mokkapudding
- Fransk løksuppe
- Umamistuet kål
- Bakt aubergine med chevre
- Lammegryte "Rogan Josh" - Klimasmart
- Koreasalat
- NoChicken shawarma
- Jalapeno mac & cheese
- Plantebasert Luksus-karbonade med Sopp «Duxelles»
- Sweet and Spicy Crispy No chicken Burger
- Lett saltet kokt torsk med krydderpepper, skånsk sennep og erter
- Juletallerken med medisterkaker, rødkål og ribbe
- Kylling med karri og blomkål
- Rødbeter i rødvinsaus
- Ceviche
- Havrekake med eple og blåbær
- Vegansk sopp- og grønnkålsburger
- Toast Skagen
- Blåbærsmousse
- Småpoteter med tang, hampfrø og sesammajones
- Sitronkrem, hvit sjokolademousse, olivensukkertøy og hylleblomst
- Glasert Duebryst og ramsløkmayo
- Eplesidereddik og ingefærsdrykk
- Sprø løkringer i beerbatter med to dipper
- Thaisalat
- Sildetallerken med tomatsild, rømmesild og sennepsild
- Karseomelett med syltet tomat, ferske bondebønner og quinoacrunch
- Veggieburger alla Brazil
- Pizza med biff, jalapeñomajones og syltet rødløk
- Gulasj med surkål og durumhvete
- Asian Crispy No Chicken
- Nordisk panzanella
- Power dumplings
- Eton mess
- Fiskekaker med dill og sitron
- Tikka krydret gulrottartar
- Kålsalat med tang-crisp
- Misobakt laks med nudelsalat og soyamajones
- Vegetarisk tacograteng
- Helstekt knollselleri med stilk-pesto
- Steambuns med ribbe og hurtigsyltede grønnsaker
- Gresskar- og gulrotsuppe med reker og blåskjell
- Ultimate Loaded Nachos
- Caesarsalat på kål
- Kubansk bønne- og grønnkålsuppe
- Linse- og bønnegryte med røkt chili og geiteyoghurt
- Eplepannacotta med ristet kanelmüsli
- Aubergine Tonkatsu
- Empanadas de Espinaca
- Sjokoladekake med luftig mochatopping
- Pasta al Limone
- Ramensuppe med smak av kylling
- Grillede spareribs korean style
- Grillet laks med asparges og citrushollandaise
- Enkel grønnkålspesto
- Entrecote med sherrysaus og glasert delikatesseløk
- Ribbe med tilbehør
- Popcorn Dulce de Leche
- Bibimbap med stekt egg, sopp og syltet pak choi
- Brenneslesuppe med posjerte egg og OnionBahji
- Bakt kålrot og søtpoteter med grønnkål, eple og spirer
- Frø- og nøttecrunch med basilikumkrem, jordbær og lakrisgele
- Kremete kantareller
- Panna cotta, tonkabønner og rårørte tindved
- Chili NoChicken Roll
- Tunisisk Vegetarburger
- Gresskarsuppe med ingefær og chili
- Mini fastelavnsboller
- Sei med søtpotet- og gulrotstappe
- Syltede grønnsaker
- Karamellisert crème brûlée med appelsin og kanel
- Uuuuuhmami! Burger
- Pirog med agurkdipp
- Enkel brokkoli- og kyllingform
- The Sloppy Joe
- Store, sprø farmer-frites med Ranchdressing
- Wraps med pepperrot- og sennepsspread
- NoBeef "feast"
- Grillet kål Caesar
- Riskrem
- Gulrotpudding
- Mathavresalat med agurk- og reddikpickles 'og pepperrotdressing
- Pølse- og kyllinggryte
- Koreansk Poke bowl
- Sopp-Wellington
- Gjeddeburger med tahini-majones
- Pankopanert lammeribbe, pommes anna, jordskokk og brunet smørsjy
- Stekt kålrot med kikertcurry
- Panna cotta ris à la Malta med bringebærkompott
- Lun pepperglasert roastbiff med grov curryremoulade og sprøstekt løk
- Rask NoMince wok med nudler
- Linsehummus Tikka Masala
- Nordiske Boquerones
- Ostekake med lime & jordbær
- Brokkoli og gresskarsalat
- Frøknekkebrød av skudd og spirer med røkt krem
- Pizza bianco
- Nudelwok med biffstrimler
- Coleslaw med rødkål, ingefær og appelsin
- Blåbær- og melkesjokoladeterte
- Ålandsk fiskepanne
- Ovnspannekake med kål og tyttebær (glutenfri)
- Wraps på pannebrød med rødkålsalat
- Linsesalat med stekt blomkål
- Lammeburger Bagdad med jajeek-majones
- Flatbrød med torsk, sitronmajones, pickels og brønnkarse
- Hellmann's Brownie
- Bombay Masala toast
- Kylling Moambe fra Kongo
- Crispy Lasagna
- Tzatsiki
- Appelsin Crème Brûlée kake og sjokolademousse
- Sopprisotto
- Kicking Cabbage Sauté
- Pommes Anna med fennikel
- Gulrot og Gochujang-krem til sandwich
- Lammesadel med rødbeter, rips og yoghurt
- Spicy Egg Rolls
- Oksehøyrygg med brokkoli, trøffel og oksesaus med røkt marg
- Enkel linsegryte med søtpoteter
- Hjort Carpaccio
- Doro wat – etiopisk kyllinggryte
- Vegetarhamburger fra Skandinavia med ristet gulrot og korngryn
- Glutenfrie muffins
- Braiserte svineribber med kål og hylleblomst
- Crispy NoChicken salat med parmesandressing
- Klassisk vinaigrette
- Kålrabi og gulrot med spisskummen
- Spicy rød Ramen
- Laks med varm skagenrøre
- Bangkok Tacos
- Gazpacho med erter, agurk og mynte
- Italiensk salat
- Mini doughnuts med mandelkrem
- Gulrot og ingefærbulgur med appelsin
- Jerk-kylling med ris og bønner
- Enkel maissuppe
- Steinsopp Risotto med pinnekjøtt og granateple
- Wrap med NoChicken Nuggets og Sriracha majo
- Frossen bringebærostekake
- Svineribbe med løkvariasjon og yoghurtsaus
- Steambuns (Bao)
- Fiskekaker med estragonremulade
- Koreansk kålrotsalat
- Kyllinglasagne med grønnsaker
- Julesalat med pinnekjøtt
- Fisk med middelhavsurter og tomat
- Frøbarer med mungbønner, karamellsaus og sitrus- og gulrotgelé
- Frøkjeks med langtidsbaktetomateri tomatgelé og vegansk løkmajones
- Tartar av biff
- Pærepai med mandel
- Gulrot og bokhvetebiffer