Sitemap
Unilever Food Solutions - av kokker for kokker
-
Inspirasjon for kokker | av kokker for kokker
- Gode supper fra Knorr
- Inspirasjon til deg som lager kalde lunsjer eller møtemat
- Cooking for the elderly - mat for eldre
- Inspirasjon, de heteste cafétrendene!
- Grilled Greens & Cool Teas - grilloppskrifter
- 10 oppskrifter for fremtidens menyer
- Følg med på trendene i restaurantbransjen
- En god og grønnere jul for alle!
- Stop the waste! stopp matsvinnet
- Inspirasjon - 6 deilige våroppskrifter
- matretter til valentinesdagen 14 februar
- Fem trygge favorittoppskrifter
- plantebaserte produkter fra The Vegetarian Butcher
- her finner du våre beste plantebaserte oppskrifter
- Burgerkings whopper med The Vegetarian Butcher
- Jaap Korteweg er den vegetariske slakteren
- Herlige Vegotips! | The Vegetarian Butcher
- En sprø NoChicken burger fra the Vegetarian Butcher
- Sacrifice nothing - ofre ingenting
- Derfor skal du kjøpe The Vegetarian Butcher
- Kjøkkenøkonomitips for deg som jobber i restaurantbransjen!
- Maille, en favoritt på enhver kjøkken
- Rama – fløtealternativene som hjelper deg med å lykkes
- Nå er fremtidens mat her, bærekraft
-
Goodness Gracious Greens inspirasjon 2023
- Kålkjærlighet - gjør det beste av kålen
- Sprout out loud! Springing og spirer
- Trendspaning 2020! fem hotte trender
- Grønnere småretter! Oppskrifter
- Next Level Salads - ta din salat til et nytt nivå
- Give Peas a Chance - alt om erter
- Put it in a jar - sylting og fermentering
- Let´s make it wild again! Trender
- Grønn og vegetar farse for alle!
- Grønn, billig og godt- vegetarretter
- alt om våre fonder og buljonger
- Trender, sesong og inspirasjon
- Verktøy
- Jevning og stivelse fra Knorr og maizena
- Around the World in 80 dishes, oppskrifter
- Asia - The world in 80 dishes
- Afrika - afrikansk mat - oppskrifter
- Det Nord-Amerikanske kjøkkenet
- Midtøsten- around the world in 80 dishes
- Inspirasjon til det Sør-Amerikanske kjøkkenet
- The Most Common Foods That Cause Allergies
- Restaurant Safety: Known Hazard Spots
- Professional Hand Wash Guide 👋
- Rediscover ancient grains
- Cooking with fruits and vegetables
- 3 Major Costs & How To Reduce Them
- Våre sommermenyer!
-
Food-service & Hospitality Marketing
- Do's & Don'ts of Social Media for Chefs 💻
- Digital marknadsføring restauranter
- Optimising The Google My Business Listing For Your Restaurant
- Sociala medietips for restauranter
- Social Media Tips and Tricks for Restaurants
- How to set up a Food Business Website?
- Food Photography and Food Plating Tips & Techniques
- En guide til hvodan håndtere allergier
- UFS Play | Video | Film | Kurser
- Oppskriftene som gjør dine populære retter plantebaserte
- Oppskriftene som gjør dine populære retter enda mer populære
- Internasjonelle kvinnedagen, kvinnelige kokker
- Ta en smaksrik snarvei! tips og triks
- Fjern rotet – fjern stresset nå
- Plantebasert matlagning | Vegan | Vegetar
- hjelp i din hverdag- restaurantkjøkkentips
- oppskrifter og inspirasjon til vegetarmenyen
- Våre samarbeidspartnere | Norkse kokkelandslaget
- Top 3 matrett-trender i matbransjen
- buffetfolder
-
Velkommen inn i HELLMANN’S silkemyke og smaksrike verden!
- Hva er hva i HELLMANN’S myke og anvendelige sortiment?
- Alt du trenger å vite om HELLMANN’S Real
- Alt du trenger å vite om HELLMANN’S Vegan
- Troll fram en god vinaigrette på nulltid med HELLMANN’S!
- En majones spesielt utviklet for det profesjonelle kjøkkenet.
- Nå snakker vi majones! Hva, hvordan og hvorfor?
- Trendspotting
- Last ned de beste globale foodservice-trendene
- AI i profesjonelle kjøkkener
- Oppskriftsinspirasjon for små og mellomstore kantiner!
- Topp 3 trender 2024
- Kjøkkenhjelp til det offentlige
- Økonomiske desserter med Carte D’Or
-
Artikler om tørket, plast og regenerativt landbruk
- Slik prøver vi å ta ansvar for kloden og samfunnet!
- Kutt Matsvinn | Bærekraft | Klimakutt
- Klimasmart mat
- Biologisk mangfold
- Bærekraft- Tørket for fremtiden
- Bærekraftig utvikling - det kommer en dag imorgen
- Alt du trenger å vite om palmeolje
- Plast, forpakninger & matavfall
- Bærekraftig produksjon hos Unilever
- Join the plastic revolution! Resilkulerbar plast
- Problemen med verdens matvaresystem
- Hellmann's pakninger med mindre plast
- Resirkulert plast til spann og lokk
- Oppdag er verlden av smaker med Knorr Professional
- Oppskrifter | Inspirasjon | Matretter
- Produkter
- Salgsteamet - Unilever Food Solutions
- Unilever Food Solutions Norge Organisasjon
- Om oss - Unilever food Solutions Norge
- Søkeresultater | Unilever Food Solutions
- Juridiske vilkår
-
Opprett profil
- Logg inn
- Feil ved lasting av side
- Oppskriftsfolder til oktoberfest
- Materiell | Brosjyrer | Oppskrifter
- Nyhetsbrev
- Registrer deg for vårt nyhetsbrev
- For kokker av kokker
- Logg inn - UFS academy - kokkekurs
- Opprett profil
- Besøk Unilever Food Solutions på UMAMI 2025
- Om oss | Unilever Food Solutions
- Thank you
- Modular Email Verification Form
- Modular Email Status Form
- Modular Signup Popup Form
- Modular Journey Redirection Form
- Modular Newsletter Signup Form
- Modular Newsletter Signup Detail Form
- Logg-inn
-
- Knorr Peppersaus 6 x 1 L, serveringsklar
- Knorr Blomkålsuppe pasta 1 x 4 kg
- HELLMANN'S Sennep kuvert 198 x 10 ml
- Rama Professional Piske 30% Laktosefri 1L
- NOCHICKEN Nuggets 1,75kg
- Knorr Bearnaisesaus 6 x 1 L, serveringsklar
- Knorr Professional Karri krydderpuré 2 x 750 g
- CARTE D'OR Bringebærmousse 1 x 1,72 kg
- Knorr Cold Base, Kald & varm jevning 2 x 2 kilo
- HELLMANN'S Ketchup kuvert 198 x 10 ml
- Knorr Lys Roux 6 x 1 kg
- Rama Professional Piske 31% BiB 10L
- KNORR Tomatino 3 x 2 kg
- Knorr Citruskrydder 3 x 1,2 kg
- EPLESIDEREDDIK MAILLE flaske 6x500ml
- Knorr Brun Basissaus 1 x 3,75 kg
- HELLMANN'S Sesam Soy Vinaigrette 6 x 1 L
- MAIZENA Økologisk Maisstivelse 4 x 2,5 kg
- Knorr Ratatouille 2,5kg
- Rama Professional Crème Dolce topping 500ml
- Knorr Tagliatelle 3kg
- Knorr Tomatsuppe basis 60L
- Knorr Professional DEMI-GLACE 2 x 5 L
- Knorr Professional DEMI-GLACE 5 x 1 L
- Knorr 100% soup, Gulasjsuppe 4 x 2,4 L
- MAIZENA Tapioka 4 x 2 kg
- Rama Professional Mat 15 Laktosefri 1L
- Knorr Bechamelsaus 4 x 2,5 L
- Knorr Soppbuljong, pulver 6 x 1,1kg
- MAILLE Dijon Original Sennep 865g
- CARTE D'OR Crème Brûlée 1 x 1,25 kg
- Knorr 100% Soup, Paprika-Tomatsuppe 4 x 2,4 L
- Knorr Bearnaisesaus 1 x 3,75 kg
- Knorr Lasagneplater 5kg
- Knorr Umami 6 x 1 kg
- CARTE D'OR Sjokolademousse 1 x 1,44 kg
- Violife Original Block for Pizza 5x2,5kg
- Knorr Brunet Oksesjy, pasta 2 x 1 kg
- CARTE D'OR Sjokoladepudding 1 x 1,75 kg
- Knorr 100% Soup, Thai Grønnsakssuppe 4 x 2,4 L
- Knorr Økologisk Hønsebuljong lavsalt, pulver 6 x 1,1 kg
- MAIZENA Express, Lys lynjevning 6 x 1 kg
- Knorr Professional KYLLINGFOND 5 x 1 L
- Violife Mozzarella Flavour Grated 10x1kg
- Knorr Kalvebuljong, pulver 6 x 1,2 kg
- Knorr Bearnaisesaus 6 x 1 kg
- Knorr Primerba Timian Krydderpasta 2 x 340 g
- NOMINCE 2 kg The Vegetarian Butcher
- HELLMANN'S Citrus Vinaigrette 6 x 1L
- Knorr Svinekraft pasta 1kg
- Knorr Bearnaisesaus, pasta 6 x 1 kg
- Knorr Oksebuljong, lavsalt 3 x 1 kg
- Knorr Fløtesaus 4 x 2,5 L
- CARTE D'OR Basis Mousse 1 x 1,8 kg
- Knorr Økologisk Grønnsaksbuljong lavsalt, pulver 6 x 1,1 kg
- SHERRYEDDIK MAILLE flaske 6x500ml
- Knorr Soppsaus 6 x 1 L, serveringsklar
- Violife Creamy Original Flavour 3kg
- Carte d'Or Sjokolade topping 1kg
- Knorr Tomatino
- Knorr Aromat 3 x 1,2 kg
- HELLMANN'S Caesar dressing 6 x 1 L
- Knorr Fusilli Tricolore 4 x 3 kg
- Knorr Champignonsuppe, pasta 1 x 4 kg
- Knorr Kalvekraft, pasta 2 x 1 kg
- Knorr Kjøtt & Grill krydder 3 x 1,2 kg
- Rama Professional Piske 30% Laktosefri BiB 10L
- Knorr Asiatiske Eggnudler 4 x 3kg
- Knorr Skogsoppsaus 1 x 3 kg
- Knorr Soppfond, koncentrert 6 x 1 L
- Rama Professional Mat 15% Laktosefri BiB 10L
- Knorr Sauce Lemone (sitronsaus) 22L
- MAIZENA Snowflake modifisert Maisstivelse 1 x 10 kg
- Knorr Primerba B. all'Italiana Krydderpasta 2 x 340 g
- CARTE D'OR Hvit Sjokolademousse 1 x 1,8 kg
- Beurre Blanc saus, pulver 6 x 1 kg
- Knorr Økologisk Oksebuljong lavsalt, pulver 6 x 1,1 kg
- Knorr Skalldyrkraft, pasta 6 x 700 g
- Knorr Professional Ingefær krydderpuré 2 x 750 g
- Knorr Grønnsaksbuljong, lavsalt 1 x 5 kg
- HVITVINSEDDIK MAILLE flaske 6x500ml
- Knorr Grønnsaksbuljong, pulver 6 x 1,5kg
- Knorr Hvit Basissaus 1 x 4,25 kg
- Violife Mature Cheddar Flavour Slices 12x200g
- MAIZENA Maisstivelse 4 x 2,5 kg
- Knorr Fiskefond, koncentrert 6 x 1 L
- Knorr Asian Chicken Powder 900g
- Rama Professional Mat 15% 1L
- Knorr Brunet Løkfond, koncentrert 6 x 1 L
- Knorr Økologisk Grønnsaksbuljong Lavsalt 625L
- Knorr Aromat 1 x 7 kg
- Knorr Svinekraft pasta 5kg
- Rama Professional Fraiche 24% 1L
- Knorr Hollandaise saus 1 x 3,75 kg
- RØDVINSEDDIK MAILLE flaske 6x500ml
- Knorr Fiskekraft, pasta 2 x 1 kg
- Knorr Hønsekraft, pasta 1 x 5 kg
- Knorr Primerba Pesto Krydderpasta 2 x 340 g
- MAILLE Sennep Dijon Original 1kg
- HELLMANN'S Real Majones 70%, 1 x 2 L
- NOCHICKEN Chunks 1,75 kg The Vegetarian Butcher
- Knorr Professional KALVEFOND 5 x 1 L
- HELLMANN'S Professional 50%, 1 x 5 L
- Knorr Brunet Kyllingsjy, pasta 2 x 1 kg
- Knorr Primerba Hvitløk Krydderpasta
- Knorr Hollandaisesaus 6 x 1 L, serveringsklar
- Knorr Minestronesuppe 12L
- CARTE D'OR Vaniljesaus, kaldrørt 1 x 1,6 kg
- Knorr Peperonata 2,6kg
- MAILLE Honey Dijon Sennep 230g
- Knorr Aspargessuppe, pasta 1 x 4 kg
- Rama Professional Flytende margarin, melkefri 4x2,5 L
- Knorr Oksefond, koncentrert 6 x 1 L
- CARTE D'OR Panna Cotta 2 x 260g
- Knorr Oksekraft, pasta 2 x 1 kg
- MAIZENA Maisstivelse 12 x 0,7 kg
- Knorr Oksebuljong, lavsalt 1 x 5 kg
- RAW NOBEEF Burger 113g x 20 (2,26kg) The Vegetarian Butcher
- HELLMANN'S Sennep 3 kg
- Violife Creamy Original Flavour 6x500g
- Knorr Primerba Bouquet de Provence Krydderpasta 340g
- Knorr Professional KYLLINGFOND 2 x 5 L
- Knorr Hønsebuljong lavsalt 3 x 1 kg
- Knorr Fiskebuljong, lavsalt 1 x 5 kg
- HELLMANN'S Ketchup 5kg
- Carte d'Or Karamell topping 1kg
- Knorr Kalvefond, koncentrert 6 x 1 L
- CARTE D'OR Mangomousse 1 x 1,52 kg
- Knorr Primerba Basilikum Paste
- Knorr Vårløk og Purresuppe 30L
- Knorr Svinebuljong, pulver 3 x 1,5 kg
- Knorr Hummerfond, koncentrert 6 x 1 L
- Rama Mat & Baking 12 x 1kg
- KNORR Thaisuppe 3 x 9 L /3 x 0,9 kg
- Knorr Papriganosaus 1 x 3 kg
- Knorr Salat & Grønnsakskrydder 3 x 950 g
- Knorr Sunshine Chili (chili/hvitløk) 1L
- Knorr Kjøttkraft, pasta 1 x 10 kg
- Knorr Hønsekraft, pasta 2 x 1 kg
- Knorr Kyllingfond, koncentrert 6 x 1 L
- Knorr Fiskebuljong, lavsalt 3 x 1 kg
- Knorr Professional Hvitløk krydderipuré 2 x 750 g
- Knorr Grønn Peppersaus, pasta 6 x 1 kg
- Knorr Fiskebuljong 6 x 1,5 kg
- Rama Professional Creamy Delight Naturell 1,5kg
- HELLMANN'S Real Majones 79%, kuvert 198 x 10ml
- Rama Professional Piske 31% 8 X 1L
- Knorr Lasagnesaus 1 x 3,6 kg
- MAIZENA Express, Mørk lynjevner 6 x 1 kg
- Knorr Grønnsaksfond, koncentrert 6 x 1 L
- MAIZENA Snowflake modifisert Maisstivelse 2 x 2 kg
- HELLMANN'S Honey Mustard dressing 6 x 1 L
- HELLMANN'S Vegan Majones 52%, 1 x 3 L
- HELLMANN'S Real Majones 70%, 1 x 10 L
- Crispy No Chicken Burger 1.8kg The Vegetarian Butcher
- Knorr Brun Middagssaus, pasta 6 x 1 kg
- Knorr Fløtesaus, pulver 6 x 1 kg
- Knorr Rødløksaus 1 x 3,5 kg
- Knorr Drikkebuljong 80 porsj.
- MAILLE Sennep Grov Oldstyle 1kg
- Knorr Tomatsuppe pasta 40L
-
- Spicy rød Ramen
- Murtabak – filo med kylling, tomat og chili
- Pommes Anna med fennikel
- Crispy NoChicken med kremet sopp
- Nordisk Poké-bowl
- Gulrotsuppe Korma
- Chili NoChicken Roll
- Deviled eggs med hummer
- Kremet MisoSlaw
- Kålrabi og gulrot med spisskummen
- Kyllinglasagne med grønnsaker
- Tortellinipanne med urter & sopp
- Gulrotpudding
- Jalapeno mac & cheese
- Dippsauser til The Vegetarian Butcher Nuggets
- Fisk med middelhavsurter og tomat
- Nypepannacotta
- Rødbetetartar med grov sennep, bringebæreddik og persillemajones
- Fruktig kålsalat
- Kremet sopprisotto med The Vegetarian Butcher NoChicken Chunks
- Kimchipletter
- NoBeef "feast"
- Dobbel smash burger
- Gratinert fisk med urtelokk - Klimasmart
- Hvitkålsboef med potetpuré
- Søtpotethummus Korma
- Vintertabbouleh
- Grillet Andeconfit Bao
- Plantebasert Luksus-karbonade med Sopp «Duxelles»
- Vintervarme med eple, bringebær og vanilje
- Asiatisk bønnesalat
- Thaisuppe med tilbehør
- Fransk løksuppe
- Beter med ristet bokhvete, selleristang og eple
- Sherryeddiksglace til grillet laks
- Wraps med pepperrot- og sennepsspread
- Pizza Bianco med spinat og squash
- Tabbouleh med smak av fennikel
- Pasta carbonara
- Toast Skagen
- Frozen NoCheese cake med bær
- Pizza med bakt sellerirot, sopp og grønnkålspesto
- Italiensk salat
- Heart attack NoChicken Burgers
- Pannestekt torsk med røstipotet, grillet brokkolini og syltede vinterreddiker
- Pinnekjøtt med klassiske tilbehør
- Ovnspannekake med kål og tyttebær (glutenfri)
- Vaniljepudding med bringebær og tyttebærmousse
- Mousse av rød appelsin
- Bakt aubergine med chevre
- Vaniljepudding med bringebær og tyttebærmousse
- Mousse av rød appelsin
- Bakt aubergine med chevre
- Meksikansk tomat- og bønnesuppe
- Frøbarer med mungbønner, karamellsaus og sitrus- og gulrotgelé
- Steinsopp Risotto med pinnekjøtt og granateple
- Grillet kål Caesar
- Stekt piggvar med løk og brunet smørsaus
- Braisert lammentrecôte hot dog
- Vegetarisk NoMince gulasjsuppe
- Karamellisert crème brûlée med appelsin og kanel
- Pannacotta med tindved & hvit sjokolade
- Sukkersaltet laks med løyrom
- Caprese Quesadillas
- Bombay Masala toast
- Lun pepperglasert roastbiff med grov curryremoulade og sprøstekt løk
- Pappardelle i sitrusjuice med skorsonerrot og sesam
- Laktosefri risgrøt
- Glutenfrie muffins
- Grønn asparges, erter og mynteskum med sort sesampulver
- Fattoush – Sprø salat med fritert pita og syltet sitron
- Chili sin carne
- Kremet grateng med purre, selleri og bønner
- NoChicken shawarma
- Plantebasert Avokado Club Sandwich
- Kokt laks med dillmajones og ristet blomkål
- Klassisk peppersaus
- Green Noburger
- Mtuzi wa Samaki – fisk i kokoscurry
- Syltede kantareller
- Misobakt aubergine
- Appelsin Crème Brûlée kake og sjokolademousse
- Middelhavspanne med fisk & tortellini
- Juletallerken med medisterkaker, rødkål og ribbe
- Sprø løkringer i beerbatter med to dipper
- Grillet sellerirot og eplekrem
- Wrap med NoChicken Nuggets og Sriracha majo
- Steambuns (Bao)
- Frøknekkebrød av skudd og spirer med røkt krem
- Coleslaw med rødkål, ingefær og appelsin
- Bokhvete og grønnkålsalat
- Mini Rekeceviche Tostada med Avokado og Lime Majones
- Kylling med karri og blomkål
- Lammesadel med rødbeter, rips og yoghurt
- Bulgogi
- Ultimate Loaded Nachos
- Kubansk bønne- og grønnkålsuppe
- Boulettes de poisson – pannestekte fiskekaker
- Borscht
- Laks med grønnsakstenger og dipp
- Schnitzel med paprikakrem og potetkuler
- Sjokoladedrøm for veganere
- Pibil Tacos
- Søtpotetsalat
- Pastramilaks med syltede grønnsaker og yoghurt
- Tzatsiki
- Gyros Kebab
- Okonomyaki med soyamajones
- Green NoBeef cheeseburger
- Store, sprø farmer-frites med Ranchdressing
- Panert hvit asparges og ansjoser med hvitløksdip
- Falafel med tzatziki
- Romfromasj
- Syltede grønnsaker
- Vintersuppe fra Italia
- Grillet svinekam, konfitert ribbe med smørbakt sellerirot
- Chicken Katsu burger
- Charmoula til marinering av fisk, fugl og kjøtt
- Grønnkålsalat med bratwurst og røkt chilidressing
- Gulrotsuppe med kaffir-limebladerog ingefær
- Aprikoschutney Butter Chicken
- Kylling Picadillo i maistortilla
- Kyllinglasagne - Klimasmart
- Klar fiskebuljong med torsk og risnudler
- Bolognese på The Vegetarian Butcher NoMince
- Sandwich alla Oktoberfest
- Vegetariske boller ”No meatballs”
- Steak Sandwich med løk og trøffel
- Parmesanbrød med poteter, linser og urter
- Enkel vintersuppe
- NoMince Lasagne
- Kaffe & kardemommebrûlée
- Popcorn Dulce de Leche
- Caesarsalat på kål
- Bakt potet med spicy tunfisksalat
- Braiserte svineribber med kål og hylleblomst
- Melkesjokolademousse med kirsebærkompott og kryddersmuler
- Libanesiske lammespyd
- Pankopanert lammeribbe, pommes anna, jordskokk og brunet smørsjy
- Ribbe-burger med sennep og syltet rødløk
- Kremete Bloody Mary sild
- Grillet "NoCheese" toast
- Power dumplings
- Koreansk Poke bowl
- Klassisk smørsaus med miso til torskerygg
- Nordisk pasta med rotgrønnsaker
- Gazpacho med erter, agurk og mynte
- Stekt kålrot med kikertcurry
- Mini doughnuts med mandelkrem
- Enkel vegetar lasagne med NoMince
- Sopp-Wellington
- Gimgui med miso dippsaus
- Kimchi
- Butter Chicken med poteter og spinat
- Sotet hvitkål med eddiksirup
- Blomkålgrateng med salvie og parmesan
- Varianter av blomkål med estragon og mandel
- Nordiske Boquerones
- Tartar av biff
- Sitrusstekt kyllingbryst med pak choi, løk og kyllingsaus med hvitløk
- Quesadillas
- Brenneslesuppe med røkt eggeplomme
- Lime & kokosbrûlée
- Soppquiche, eplekompott, løk & mangotoppet med skum av skogssopp
- Salsa Casera
- Salt karamellmousse med lakris
- Vegetarisk tacograteng
- Rødbetsbiffer
- Sjokolademousse med brente mandler og fiken
- Potetsalat med dijondressing
- Bakt sellerirot med sprøtt skall, grønnkål og miso
- Stekt polenta crostini med grønnsaks-ceviche
- Greenie - grønn smoothie
- Bolognese á la vegetariana
- Tomat- og mozzarellasalat
- Rødbet- & jordbærsmoothie
- Cheeseburger med chilipickels
- Zucchini frittas med mynteyoghurt
- Minestronesuppe med risoni
- Uuuuuhmami! Burger
- Kicking Cabbage Sauté
- Dupp i gryta – krydrete kyllingbuljong med frikadeller og grillet brød
- Brenneslesuppe med posjerte egg og OnionBahji
- Nudelwok med biffstrimler
- Fiskekaker med dill og sitron
- Jordbærterte
- Grillet laks med asparges og citrushollandaise
- Sopprisotto
- Fennikel med glasert hvitfisk og sjøgressmajones
- Laks med varm skagenrøre
- Norske epler i eplekaramell med søtsyltet eple og calvadosiskrem
- Kylling Moambe fra Kongo
- Linse- og bulgursalat
- Sei med søtpotet- og gulrotstappe
- Ingefær & vaniljebrûlée
- Empanadas de Espinaca
- Panna cotta, tonkabønner og rårørte tindved
- Mokkapudding
- Vegetarisk Kimchi Wontons
- Innkokt hvit asparges med hylleblomstemulsjon
- Gulrot- og appelsinsalat
- Pasta al Limone
- Fiskekaker med estragonremulade
- Guacamole
- Bibimbap med stekt egg, sopp og syltet pak choi
- Sitronkrem, hvit sjokolademousse, olivensukkertøy og hylleblomst
- Käsesahnetorte
- Sweet and Spicy Crispy No chicken Burger
- Sopp- & jordskokksuppe med smørstekte epler
- Flankestek Rossini på Black Angus
- Gresskar med rotmos og svinekraft
- Couscous med urter
- Tunisisk Vegetarburger
- Ramensuppe med smak av kylling
- Stekt og sennepssyltet blomkål med ras el hanout
- Stekt spisskål med skorsonnerrotkrem og ristede solsikkefrø
- Ålandsk fiskepanne
- Reinsdyr med rødbete, kål og jordskokker
- Enkel maissuppe
- Thaisalat
- Koreasalat
- Vårkylling med saltbakt selleri, syrlig eplepuré og morkelsaus
- Syltet sopptoast med misoglace
- Stekt vårkylling med saltristet sellerirot, endiver og kyllingsjy
- Juletrio med Rooibosfiken, multekrem og hvit sjokolademousse
- Rødbeter i rødvinsaus
- Crispy no chicken burger med kylling-og løpstikkesaus
- Kalveragupasta
- Umamistuet kål
- Grillede spareribs korean style
- Aubergine Tonkatsu
- Bakt selleri med brunet smør, bladkål og eple
- And med bjørnebærsaus og glasert rødkål
- Appelsin og kanelbrûlée
- Britakake, jordbær og mousse
- The Vegetarian Butcher Nochicken tacos "baja-stil"
- Spicy kyllinglår
- Blåbærsmousse
- Crème Brülée
- Kylling med sjampinjong og tomat
- NoChicken wrap
- Solbær-, sitron-, hasselnøtt- og melkesjokoladekake
- Grønn asparges med estragon
- Crispy Lasagna
- Shepherds pie med picadillo
- Kyllingkjøttboller med thai panang-saus
- Mathavresalat med agurk- og reddikpickles 'og pepperrotdressing
- Helstekt lammestek med chorizosmør og einebærsjy
- Dillsyltet makrell med urtemajones
- Hjort Carpaccio
- Enkel grønnkålspesto
- Pizza bianco
- Syltede rødbeter
- Pulled Cherry Cola BBQ-burger
- Enkel linsegryte med søtpoteter
- Flatbrød med torsk, sitronmajones, pickels og brønnkarse
- Peruansk Chowder
- Veggieburger alla Brazil
- Spicy gulrot- og appelsinsmoothie
- Torsk med grønne erter og kjørvelhollandaise
- Eplepannacotta med ristet kanelmüsli
- Aioli
- Reinsdyr med skogsoppsaus og fløtegratinerte poteter
- Linse- og bønnegryte med røkt chili og geiteyoghurt
- Grønn POWER smoothie
- The Sloppy Joe
- Salat stekt over åpen ild og krem av gruyère-ost
- Vegetarschnitzel med kapers og stekte potetkuler
- Grillede "Middle East" grønnsaker med Harrissadipp
- Bangkok Tacos
- Diner Designed dippsauser
- Ålandsk laksepanne
- Mais-, bønne- og potetkaker med kremet kålsalat
- Glasert løk med fritert kapers
- Grillede auberginer fylt med kylling-miso Escabeche
- Sjokoladepannacotta med stjerneanis
- Spicy Egg Rolls
- Oksehøyrygg med brokkoli, trøffel og oksesaus med røkt marg
- Gulasj med surkål og durumhvete
- Oksemørbrad med rødbeter og sjysaus
- Julesalat med pinnekjøtt
- Tomat- og kokosgryte med lime, søtpoteter, paprika og fisk
- Kalkunfilet med appelsinsjy og timianpotet
- Kimchimajones
- Lammeburger Bagdad med jajeek-majones
- Bearnaisemajones
- Torta de Banana - Karamellisert bananpai
- Pærepai med mandel
- Grillede grønnsaker, pitabrød og avocadomajones
- Gresk salat
- Klassisk Rødvinssaus
- Veggieburger med avokado og røkt chilimajones
- Kremet Butternut Squash-Risotto med Grillet Sild
- Kålsalat med tang-crisp
- Mangomousse, kokosnøttkake og crumble
- Gulrot- og appelsinsalat
- Pasta al Limone
- Fiskekaker med estragonremulade
- Guacamole
- Bibimbap med stekt egg, sopp og syltet pak choi
- Vegetarisk Shepherd`s pie
- Rask NoMince wok med nudler
- Hummerpasta
- Ribbe med tilbehør
- Pølse- og kyllinggryte
- Salat med beter, selleri og eple
- Mango Salsa
- Blomkål Korma
- Vegetarhamburger fra Skandinavia med ristet gulrot og korngryn
- Mokka- og sjokoladepudding
- Karseomelett med syltet tomat, ferske bondebønner og quinoacrunch
- Trøffelpasta med sopp og økologiske egg
- Brûlée med appelsin
- Vegan Amazeballs Sub Sandwich
- Wrap med NoChicken Chunks
- Fritert røkt laks med østersmajones og havsalat
- Spicy Jule-burger med pinnekjøtt og stekt grønnkål
- Småpoteter med tang, hampfrø og sesammajones
- Pirog med agurkdipp
- Okonomiyaki med rødkålslaw og brokkoli rapini
- Bornholmske pannekaker med blåbærkrem
- Enkel grønnkålspesto
- Pizza bianco
- Syltede rødbeter
- Pulled Cherry Cola BBQ-burger
- Enkel linsegryte med søtpoteter
- Flatbrød med torsk, sitronmajones, pickels og brønnkarse
- Peruansk Chowder
- Veggieburger alla Brazil
- Spicy gulrot- og appelsinsmoothie
- Torsk med grønne erter og kjørvelhollandaise
- Eplepannacotta med ristet kanelmüsli
- Aioli
- Reinsdyr med skogsoppsaus og fløtegratinerte poteter
- Linse- og bønnegryte med røkt chili og geiteyoghurt
- Grønn POWER smoothie
- The Sloppy Joe
- Riskrem
- Klassisk vinaigrette
- Gulrot og bokhvetebiffer
- Hummerbearnaise med reker og grønn asparges
- Poke Bowl
- Entrecote med sherrysaus og glasert delikatesseløk
- Soyamajones med blomkål
- Wraps på pannebrød med rødkålsalat
- Miso ramen
- Ostekake med lime & jordbær
- Eddiksjysaus til stekt kyllingbryst med eple, fennikel & gulrotpuré
- Jerk-kylling med ris og bønner
- Gjeddeburger med tahini-majones
- Ceviche
- Terte med Schwarzwalder-skinke, poteter og spinat
- Gulrot og Gochujang-krem til sandwich
- Hellmann's Brownie
- Skrei fra Lofoten med fennikel, brokkoli og hummersaus
- No Chicken Chunks Skewers og grillet hvitløkmajones
- Panna cotta ris à la Malta med bringebærkompott
- Kremet asparges- og ertesuppe
- Svineribbe med løkvariasjon og yoghurtsaus
- Klassisk Caesarsalat
- Egg benedict med asparges
- Julesalat med rotgrønnsaker
- Falafel
- Vanilje-, sitron-, bjørnebær-, bringebær- og melkesjokoladedessert
- Frossen bringebærostekake
- Mini fastelavnsboller
- Sjokoladekake, karamellmousse og havtorn
- Hellmann's Burgerbrød
- Sjokoladekake med luftig mochatopping
- Eton mess
- Madagaskisk Vegetarburger
- Sitronverbena panna cotta, crispy mango sukkerbrød og mangomousse
- Sopp-Wellington
- Gimgui med miso dippsaus
- Kimchi
- Butter Chicken med poteter og spinat
- Sotet hvitkål med eddiksirup
- Blomkålgrateng med salvie og parmesan
- Varianter av blomkål med estragon og mandel
- Nordiske Boquerones
- Tartar av biff
- Sitrusstekt kyllingbryst med pak choi, løk og kyllingsaus med hvitløk
- Quesadillas
- Brenneslesuppe med røkt eggeplomme
- Lime & kokosbrûlée
- Soppquiche, eplekompott, løk & mangotoppet med skum av skogssopp
- Salsa Casera
- Salt karamellmousse med lakris
- Vegetarisk tacograteng
- Rødbetsbiffer
- Sjokolademousse med brente mandler og fiken
- Potetsalat med dijondressing
- Bakt sellerirot med sprøtt skall, grønnkål og miso
- Stekt polenta crostini med grønnsaks-ceviche
- Greenie - grønn smoothie
- Bolognese á la vegetariana
- Tomat- og mozzarellasalat
- Rødbet- & jordbærsmoothie
- Cheeseburger med chilipickels
- Zucchini frittas med mynteyoghurt
- Minestronesuppe med risoni
- Uuuuuhmami! Burger
- Kicking Cabbage Sauté
- Dupp i gryta – krydrete kyllingbuljong med frikadeller og grillet brød
- Brenneslesuppe med posjerte egg og OnionBahji
- Nudelwok med biffstrimler
- Fiskekaker med dill og sitron
- Jordbærterte
- Grillet laks med asparges og citrushollandaise
- Sopprisotto
- Fennikel med glasert hvitfisk og sjøgressmajones
- Laks med varm skagenrøre
- Norske epler i eplekaramell med søtsyltet eple og calvadosiskrem
- Kylling Moambe fra Kongo
- Søramerikansk søtpotetsuppe med lime
- Asiatisk Skagen Gyoza Taco
- Koreansk ramen
- Bønne- og bladkålsalat
- Juledessert med tyttebærcoulis
- Pizza med biff, jalapeñomajones og syltet rødløk
- Ovnsstekte rotgrønnsaker og timian
- Eplesidereddik og ingefærsdrykk
- Glasert Duebryst og ramsløkmayo
- Sild med syrlige epler, vårløk og lime
- Blåbærsmoothie med kardemomme
- Meaty Mac & cheese
- Lammekjøttboller Korma
- Gulrot og ingefærbulgur med appelsin
- Bouillabaisse
- Salat stekt over åpen ild og krem av gruyère-ost
- Vegetarschnitzel med kapers og stekte potetkuler
- Grillede "Middle East" grønnsaker med Harrissadipp
- Bangkok Tacos
- Diner Designed dippsauser
- Ålandsk laksepanne
- Mais-, bønne- og potetkaker med kremet kålsalat
- Glasert løk med fritert kapers
- Grillede auberginer fylt med kylling-miso Escabeche
- Sjokoladepannacotta med stjerneanis
- Spicy Egg Rolls
- Oksehøyrygg med brokkoli, trøffel og oksesaus med røkt marg
- Gulasj med surkål og durumhvete
- Vegansk sopp- og grønnkålsburger
- Indisk Skalldyrsburger
- Enkel brokkoli- og kyllingform