Gjeddeburger med tahini-majones
Nydelige gjeddeburgere med tahinimajones. Bedre fiskeburgere finnes ikke!

Ingredienser
Gjeddeburger med tahini-majones
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Gjeddebiffer (10 hamburgere):
Gjeddefilet
/kg
1.0 kg
0%
Egg
/stk
3.0 stk
0%
Rama Professional Piske 30% Laktosefri 1L
/dl
2.0 dl
0%

Melk inkl laktose og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Bladpersille
/g
50.0 g
0%
Paprika, røkt
/g
5.0 g
0%
Chili pulver
/g
2.0 g
0%
Sitronskall
/g
20.0 g
0%
Spisskummen, malt
/g
2.0 g
0%
Koriander, malt
/g
2.0 g
0%
Salt
/g
8.0 g
0%
Margarin, flytende
/dl
0.5 dl
0%
Marinert fennikel:
Fennikel
/g
150.0 g
0%
Hellmann's Citrus Vinaigrette 1L
/dl
2.0 dl
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Fennikelfrø
/g
2.0 g
0%
Tahini-majones:
HELLMANN'S Real majones, 2L Spann
/dl
2.0 dl
0%

Egg og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Tahini
/g
40.0 g
0%
Sitronsaft
/dl
0.2 dl
0%
Urtesalat:
Ruccola salat
/g
100.0 g
0%
Dill, frisk
/g
30.0 g
0%
Til servering:
Hamburgerbrød
/stk
10.0 stk
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Gjeddebiffer (10 hamburgere):
-
Gjeddefilet 1.0 kg
-
Egg 3.0 stk
-
Bladpersille 50.0 g
-
Paprika, røkt 5.0 g
-
Chili pulver 2.0 g
-
Sitronskall 20.0 g
-
Spisskummen, malt 2.0 g
-
Koriander, malt 2.0 g
-
Salt 8.0 g
-
Margarin, flytende 0.5 dl
Marinert fennikel:
-
Fennikel 150.0 g
-
Fennikelfrø 2.0 g
Tahini-majones:
-
Tahini 40.0 g
-
Sitronsaft 0.2 dl
Urtesalat:
-
Ruccola salat 100.0 g
-
Dill, frisk 30.0 g
Til servering:
-
Hamburgerbrød 10.0 stk
Fremgangsmåte
-
Gjeddebiffer (10 hamburgere):
- Mal gjeddefiletene tre ganger, eller bestill ferdig gjeddefarse.
- Ha den kalde gjeddefarsen i en bolle, og tilsettkrydderne. Bearbeide massen med en sleiv, og tilsett fløte og eggene, litt av gangen.
- Bland til slutt innhakket bladpersille. La massen ligge i kjøleskapet i 1 time.
- Lag biffer på 150 g av massen og paner demi strøkavring.
- La biffene få farge i en stekepanne med margarin.
- Stek dem deretter i stekeovn ved 100 gradertil biffene har en kjernetemperatur på 68°C.
-
Marinert fennikel:
- Skyll fennikelen og skjær den i tynne skiver.
- Bland sammen sitrusvinaigrette og fennikelfrø.
- Mariner fennikelskivene i vinaigretten.
-
Tahini-majones:
- Bland sammen ingrediensene og ha dem i en sprayflaske. Oppbevares kaldt.
-
Urtesalat:
- Bland ingrediensene.
-
Til servering:
- Varm hamburgerbrødene.
- Legg sammen hamburgerne og anrett urtesalaten. Server.