Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Gjeddebiffer (10 hamburgere):

  • Gjeddefilet 1.0 kg
  • Egg 3.0 stk
  • Knorr Professional Paprika Puré 750g - delistet! 50.0 g
  • Knorr Professional Røkt Chili Puré 750g 10.0 g
  • Sitronskall 20.0 g
  • Spisskummen, malt 2.0 g
  • Koriander, malt 2.0 g
  • Bladpersille 50.0 g
  • Salt 8.0 g

Marinert fennikel:

  • Fennikel 150.0 g
  • Hellmann's Citrus Vinaigrette 1L 2.0 dl
  • Fennikelfrø 2.0 g

Tahini-majones:

  • Tahini 40.0 g
  • Sitronsaft 0.2 dl

Urtesalat:

  • Ruccola salat 100.0 g
  • Dill, frisk 30.0 g

Til servering:

  • Hamburgerbrød 10.0 stk
  1. Gjeddebiffer (10 hamburgere):

    1. Mal gjeddefiletene tre ganger, eller bestill ferdig gjeddefarse.
    2. Ha den kalde gjeddefarsen i en bolle, og tilsettkrydderne. Bearbeide massen med en sleiv, og tilsett fløte og eggene, litt av gangen.
    3. Bland til slutt innhakket bladpersille. La massen ligge i kjøleskapet i 1 time.
    4. Lag biffer på 150 g av massen og paner demi strøkavring.
    5. La biffene få farge i en stekepanne med margarin.
    6. Stek dem deretter i stekeovn ved 100 gradertil biffene har en kjernetemperatur på 68°C.
  2. Marinert fennikel:

    1. Skyll fennikelen og skjær den i tynne skiver.
    2. Bland sammen sitrusvinaigrette og fennikelfrø.
    3. Mariner fennikelskivene i vinaigretten.
  3. Tahini-majones:

    1. Bland sammen ingrediensene og ha dem i en sprayflaske. Oppbevares kaldt.
  4. Urtesalat:

    1. Bland ingrediensene.
  5. Til servering:

    1. Varm hamburgerbrødene.
    2. Legg sammen hamburgerne og anrett urtesalaten. Server.