1. Gjeddebiffer (10 hamburgere):

    1. Mal gjeddefiletene tre ganger, eller bestill ferdig gjeddefarse.
    2. Ha den kalde gjeddefarsen i en bolle, og tilsettkrydderne. Bearbeide massen med en sleiv, og tilsett fløte og eggene, litt av gangen.
    3. Bland til slutt innhakket bladpersille. La massen ligge i kjøleskapet i 1 time.
    4. Lag biffer på 150 g av massen og paner demi strøkavring.
    5. La biffene få farge i en stekepanne med margarin.
    6. Stek dem deretter i stekeovn ved 100 gradertil biffene har en kjernetemperatur på 68°C.
  2. Marinert fennikel:

    1. Skyll fennikelen og skjær den i tynne skiver.
    2. Bland sammen sitrusvinaigrette og fennikelfrø.
    3. Mariner fennikelskivene i vinaigretten.
  3. Tahini-majones:

    1. Bland sammen ingrediensene og ha dem i en sprayflaske. Oppbevares kaldt.
  4. Urtesalat:

    1. Bland ingrediensene.
  5. Til servering:

    1. Varm hamburgerbrødene.
    2. Legg sammen hamburgerne og anrett urtesalaten. Server.
+