Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Chiligryte

  • gul løk, hakket 600.0 g
  • Knorr Professional Røkt Chili Puré 750g 20.0 g
  • Knorr Hvitløk Krydderpasta 340g 20.0 g
  • Spisskummen, malt 8.0 g
  • Allehånde 1.0 g
  • Squash 650.0 g
  • Rød paprika, terninger 220.0 g
  • Bønnemiks 650.0 g
  • Persille, hakket 20.0 g
  • Balsamicoeddik 80.0 ml
  • Oregano, tørket 8.0 g
  • Vann 1.5 dl
  • Knorr Grønnsaksfond konsentrat 50L 70.0 ml
  • Salt 5.0 g
  • svart pepper, malt 2.0 g

Ostesaus

  • Smelteost 150.0 g
  • Cheddarost 100.0 g
  • Jalapenos, på glass 10.0 g

Til gratinering

  • Nachos 100.0 g

Til servering

  • Kokt ris, se egen oppskrift
  1. Chiligryte

    1. Fres løken myk i margarin på lav varme, til den begynner å få farge, ca. 8 minutter. Rør med jevne mellomrom og tilsett chilipuré, hvitløk, spisskummen og allehånde. Fres videre i noen minutter.
    2. Tilsett squash i terninger og paprika, rør og sørg for at grønnsakene blandes godt med løk og krydder. Tilsett Tomatino, bønnemiks, eddik og halvparten av persillen, oregano, samt vann og grønnsaksfond.
    3. Kok opp, senk varmen til lav og la småputre i ca. 20 minutter, eller til grønnsakene er møre og sausen fyldig. Rør med jevne mellomrom. Juster krydringen med salt og pepper om nødvendig.
  2. Ostesaus

    1. Varm opp smelteosten og tilsett vannet. Rør godt og tilsett smeltet ost og hakket jalapeño. Rør til osten smelter.
  3. Til gratinering

    1. Forvarm ovnen til 200 °C. Legg chiligryten i en dyp form. Fordel ostesausen jevnt på toppen. Topp med nachochips og gratiner i ovnen i 10 minutter.
  4. Til servering

    1. Server med guacamole, Salsa Casera, fraiche og ris.