Menu

Ingredienser

+

Buljong


Et tradisjonelt kambodsjansk måltid består av mange forskjellige retter som alle plukker litt fra. Krydringen er mild, men maten har masse smak. Dette er en hverdagsbuljong fra khmerfolket, og herlig med masse smak.

...

Fremgangsmåte

  1. Buljong

    1. Hell vann og fond i en gryte. Knus endene på sitrongresset og tilsett i gryten sammen med ingefærpuré og sukker, og kok opp. Senk varmen til lav og la det småkoke i 3-4 minutter.
    2. Sil buljongen ned i en ren kjele. Kok opp og legg i fisken. Senk varmen til middels og la fisken småkoke i 3-4 minutter. Løft ut fisken og legg den til side.
    3. Ha gulrøtter, nudler, chili, delte tomater og sjalottløk i buljongen. Kok opp, senk varmen til middels og la småkoke i 2-3 minutter, så alt blir varmt.
  2. Servering

    • Anrett fisk og bønnespirer i serveringsboller. Hell på den varme buljongen og legg hakket koriander, ristet løk og strimlet vårløk på toppen.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny