Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Buljong

  • Vann 2.5 l
  • Knorr Fiskefond konsentrat 50L 75.0 ml
  • Sitrongress 50.0 g
  • Knorr Professional Ingefær Puré 750g 50.0 g
  • Sukker 15.0 g
  • Torskefilet 750.0 g
  • Gulrot, strimlet 150.0 g
  • Risnudler, kokte 400.0 g
  • Grønn chili, tynne skiver 5.0 g
  • Cherrytomater 300.0 g
  • Sjalottløk, skivet 75.0 g
  • Bønnespirer 300.0 g
  • Vårløk 60.0 g
  • Koriander, frisk 47.0 g
  • Løk, ristet 35.0 g
  1. Buljong

    1. Hell vann og fond i en gryte. Knus endene på sitrongresset og tilsett i gryten sammen med ingefærpuré og sukker, og kok opp. Senk varmen til lav og la det småkoke i 3-4 minutter.
    2. Sil buljongen ned i en ren kjele. Kok opp og legg i fisken. Senk varmen til middels og la fisken småkoke i 3-4 minutter. Løft ut fisken og legg den til side.
    3. Ha gulrøtter, nudler, chili, delte tomater og sjalottløk i buljongen. Kok opp, senk varmen til middels og la småkoke i 2-3 minutter, så alt blir varmt.
  2. Servering

    • Anrett fisk og bønnespirer i serveringsboller. Hell på den varme buljongen og legg hakket koriander, ristet løk og strimlet vårløk på toppen.