Ceviche
Ceviche de pescado er en fiskerett fra Peru. Retten er Perus nasjonalrett . Ceviche tilberedt med fersk fast hvit fisk, marinert med lime, krydret med koriander, salt, hvitløk og rødløk. Her en variant av den enkle klassikeren.

Ingredienser
Ceviche
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Ceviche
Hysefilet, terninger 2X2 cm
/g
700.0 g
0%
Agurk, terninger
/g
150.0 g
0%
Maiskorn
/g
75.0 g
0%
Tomater, delt i biter
/g
75.0 g
0%
Rødløk, i halve skiver
/g
40.0 g
0%
Avocado, terninger
/g
150.0 g
0%
Koriander, frisk
/g
41.0 g
0%
Chili, hakket, uten frø
/g
20.0 g
0%
Limejuice
/ml
40.0 ml
0%
Fersk hvitløk, revet
/g
7.0 g
0%
Hellmann's Citrus Vinaigrette 1L
/dl
1.0 dl
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Salt
/g
4.0 g
0%
Gressløk
/g
10.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Ceviche
-
Hysefilet, terninger 2X2 cm 700.0 g
-
Agurk, terninger 150.0 g
-
Maiskorn 75.0 g
-
Tomater, delt i biter 75.0 g
-
Rødløk, i halve skiver 40.0 g
-
Avocado, terninger 150.0 g
-
Koriander, frisk 41.0 g
-
Chili, hakket, uten frø 20.0 g
-
Limejuice 40.0 ml
-
Fersk hvitløk, revet 7.0 g
-
Salt 4.0 g
-
Gressløk 10.0 g