Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Ceviche

  • Hysefilet, terninger 2X2 cm 700.0 g
  • Agurk, terninger 150.0 g
  • Maiskorn 75.0 g
  • Tomater, delt i biter 75.0 g
  • Rødløk, i halve skiver 40.0 g
  • Avocado, terninger 150.0 g
  • Koriander, frisk 41.0 g
  • Chili, hakket, uten frø 20.0 g
  • Limejuice 40.0 ml
  • Fersk hvitløk, revet 7.0 g
  • Hellmann's Citrus Vinaigrette 1L 1.0 dl
  • Salt 4.0 g
  • Gressløk 10.0 g
  1. Ceviche

    1. Marinér fisken i vinaigrette, salt, lime juice, grønn og rød chili og avkjøl.
    2. Bland den avkjølte fisken med stekt mais, tomat, agurk, avokado, koriander og rødløk.
    3. Krydre med nykvernet sort pepper.
    4. Servér cevichen i godt avkjølt glass og pynt med koriander og gressløk.