Ingredienser
Reindyrfilet
-
Reinsdyrfilet
-
Salt og pepper
Skogsoppsaus
-
Vann 600.0 ml
-
Ripsgelé 100.0 g
Fløtegratinerte poteter
-
Potet
-
Ost, revet 100.0 g
Fremgangsmåte
-
Reindyrfilet
- Gni kjøttet inn med salt og pepper.
- Brun kjøttet i pannen og stek det ferdig i ovnen på 180 grader i ca 10 min.
-
Skogsoppsaus
- Ha vann, Knorr soppfond og Knorr skogsopppulver i en kjele og kok opp.
- Smak til med gele, Knorr fraiche, salt og pepper.
-
Fløtegratinerte poteter
- Del potetene i skiver, ha de i en form.
- Lag en blanding med Knorr piske, Knorr hvitøkspuré, salt og pepper.
- Hell blandingen over potetene og stek i ovnen på 200 grader i ca 30 min.
- Ha over revet ost og stek i ytterligere 15 min.