Nå har vi utvidet HELLMANN’S-sortimentet vårt med vår mest proffe majones noensinne! HELLMANN’S Professional er varmestabil på stekebordet og i ovnen, tåler syre godt og er et stabilt valg når du vil lage dine signaturdipper og -sauser på restaurantkjøkkenet. En myk majones for tøffe utfordringer, helt enkelt!
![](/inspirasjon/hellmanns/hellmannsprofessional/jcr:content/parsys/set1/row3/span8/textimage_1285056155_1168862883/image.transform/jpeg-optimized/image.1712577287066.jpg)
![](/inspirasjon/hellmanns/hellmannsprofessional/jcr:content/parsys/set1/row3/span8/textimage_1872566318/image.transform/jpeg-optimized/image.1712577294629.jpg)
Oppskriftsfolderne som får deg til å skinne!
Nå har våre kokker vært i farten igjen og laget mange nye oppskrifter. Sannheten er at de har laget såpass mange at vi har laget to foldere, en som spesielt retter seg mot deg som jobber i lunsjrestaurant, og en som er mer fastfood rettet. Med det sagt så går det veldig fint å laste ned begge! Godt måltid!
HELLMANN’S Professional i ditt kjøkken!
![](/inspirasjon/hellmanns/hellmannsprofessional/jcr:content/parsys/set3/row6/span4left/textimage_1285056155/image.transform/jpeg-optimized/image.1712068205468.jpg)
Smooth talking!
Når passer en hjemmelaget majones best og hva synes kokkene våre om majones generelt og HELLMANN'S Professional spesielt?
![](/inspirasjon/hellmanns/hellmannsprofessional/jcr:content/parsys/set3/row6/span4middle/textimage_copy/image.transform/jpeg-optimized/image.1712141817800.jpg)
Din guide til et enklere majonesvalg!
Nå når du har enda en HELLMANN’S å velge mellom, kan det kanskje føles vanskelig å vite når du skal bruke den ene eller den andre i matlagingen. For å gjøre det enklere for deg, har vi laget en majonesguide som oppsummerer forskjellene på en oversiktlig måte