Menu

Ingredienser

+

Slik gjør du


En perfekt kaférett som kombinerer klassiske smaker på en ny måte. Lett å forberede og servere, denne retten lar deg tilpasse fisken og skalldyrgarnityret etter ønske.

...

Fremgangsmåte

  1. Slik gjør du

    • Skalldyremulsjon: Kok opp vann og hvitvin, og tilsett hummerfond. Emulger med olivenolje og smak til med salt og pepper etter smak.
    • Safranpotetpuré: Kok opp 3 dl vann og rør inn potetmosflak. Rør kontinuerlig til puréen er glatt. Tilsett mer vann hvis ønsket konsistens ikke er oppnådd. Tilsett safran, Knorr Primerba Hvitløkpasta og Hellmann's Professional Majones til potetpuréen. Smak til med salt og pepper etter smak.
    • Grilling av toast: Grill toastene til de er sprø og gyldne.
    • Sette sammen toasten: Smør et sjenerøst lag av kremet safran "Rouille" på toasten. Tilsett biter av ovnsbakt hvit fisk og topp med ferske reker. Dryss toasten med kraftig emulsifisert skalldyr olje.
    • Garnityr: Pynt toasten med friske urter eller karse. Avslutt med et annet lag toast og safran "Rouille" på toppen.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny