Beter med ristet bokhvete, selleristang og eple
Et lekkert, høstinspirert tilbehør av forskjellige beter, ristet bokhvete og eple.

Ingredienser
Beter med ristet bokhvete, selleristang og eple
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Beter
Gulbete
/g
600.0 g
0%
Rødbeter
/g
500.0 g
0%
Stangselleri
/g
111.0 g
0%
Eple(r)
/g
120.0 g
0%
Bokhvete
/g
15.0 g
0%
Løpstikke
/g
15.0 g
0%
Hellmann's Citrus Vinaigrette 1L
/ml
50.0 ml
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Beter
-
Gulbete 600.0 g
-
Rødbeter 500.0 g
-
Stangselleri 111.0 g
-
Eple(r) 120.0 g
-
Bokhvete 15.0 g
-
Løpstikke 15.0 g
Fremgangsmåte
-
Beter
- Kok gulbeter og rødbetene forsiktig møre i lettsaltet vann. Avkjøl og skjær dem deretter i båter.
- Høvle rå gulbete tynt på mandolin. Høvle også selleristengene tynt på mandolin og legg i isvann.
- Høvle eplet tynt og plukk bladene av løpstikken.
- Rist bokhveten i tørr, varm panne.
- Vend beter, selleri, epler og løpstikke i sitrusvinaigretten sammen med salt og pepper.