Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Gresskar:

  • Butternut-gresskar, i biter 1.3 kg
  • Løk, gul 300.0 g
  • Gulrot 400.0 g
  • Laurbærblad 4.0 stk
  • Knorr Svinekraft pasta 1kg 60.0 g
  • Vann 4.0 l
  • Kålrot 1.2 kg
  • Potet 0.8 kg
  • Smør 100.0 g
  • Melk 2.0 dl
  1. Gresskar:

    1. Skrell og del gresskar, gul løk og gulrot i grove terninger. Legg grønnsakene i en form sammen med laurbærblad og svinekraft.
    2. Tilsett halvparten av vannet og stek i ovnen på 200 grader i 1 time.
    3. Tilsett resten av vannet og senk varmen til 150 grader og stek ytterligere 30 minutter.