Okonomyaki med soyamajones
Okonomyakier en japansk pannekake som man kan fylle med nesten alle salgs fyll. Pannekakene stekes sprø og serveres sammen med soyamajones.

Ingredienser
Soyamajones:
-
Ketjap Manis 1.0 dl
Fyll:
-
Løk, gul 200.0 g
-
Søtpotet 300.0 g
-
Kål 400.0 g
-
Salt 10.0 g
Pannekakerøre:
-
Vann 3.0 dl
-
Miso paste, lys 20.0 g
-
Hvetemel 200.0 g
-
Bakepulver 5.0 g
-
Egg 3.0 stk
-
Sukker 5.0 g
-
Chili pulver 1.0 g
Fremgangsmåte
-
Soyamajones:
- Bland kaldrørt stivelse, majones og ketjap manis.
-
Fyll:
- Fres løk og kål myke i margarin.
- Bland løk, kål og søtpotet.
-
Pannekakerøre:
- Rør sammen ingrediensene til røren og bland inn fyllet.
- Varm opp en panne og ha i olje. Stek pletter i valgfri størrelsepå begge sider.
- Avslutt med å varme plettene i stekeovnen.
- Server pannekakene med soyamajones.