Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Soyamajones:

  • Knorr Ketjap Manis (soya) 1L 1.0 dl
  • Knorr Cold Base Stivelse (Kaldrørt jevning) 2x2kg 2.0 g

Fyll:

  • Løk, gul 200.0 g
  • Søtpotet 300.0 g
  • Kål 400.0 g
  • Salt 10.0 g

Pannekakerøre:

  • Vann 3.0 dl
  • Knorr Professional Miso Umami 0.2 dl
  • Knorr Grønnsaksfond konsentrat 50L 0.2 dl
  • Hvetemel 200.0 g
  • Bakepulver 5.0 g
  • Egg 3.0 stk
  • Sukker 5.0 g
  • Knorr Professional Ingefær Puré 750g 10.0 g
  • Knorr Professional Røkt Chili Puré 750g 1.0 g
  1. Soyamajones:

    1. Bland kaldrørt stivelse, majones og ketjap manis.
  2. Fyll:

    1. Fres løk og kål myke i margarin.
    2. Bland løk, kål og søtpotet.
  3. Pannekakerøre:

    1. Rør sammen ingrediensene til røren og bland inn fyllet.
    2. Varm opp en panne og ha i olje. Stek pletter i valgfri størrelsepå begge sider.
    3. Avslutt med å varme plettene i stekeovnen.
    4. Server pannekakene med soyamajones.