Gulasj med surkål og durumhvete
En god og enkel «alt i ett-matrett» som også kan varieres ved å bruke ulike slags rotfrukter. Server gjerne med et godt brød og en salat.

Ingredienser
Gulasj med surkål og durumhvete
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Gulasj:
gul løk, hakket
/g
350.0 g
0%
Margarin, flytende
/dl
0.6 dl
0%
Kjøttdeig
/g
400.0 g
0%
Gulrot, revet
/g
150.0 g
0%
Knorr Professional Hvitløk Puré 750g
/g
40.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Paprika, pulver
/g
30.0 g
0%
Spisskummen, malt
/g
10.0 g
0%
Laurbærblad
/stk
4.0 stk
0%
Mel, durum
/g
400.0 g
0%
KNORR Tomatino 3 x 2 kg
/g
275.0 g
0%

Vann
/l
2.0 l
0%
Knorr Oksebuljong Lavsalt 125L
/g
32.0 g
0%
.png)
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Salt
/g
10.0 g
0%
Surkål
/g
160.0 g
0%
Persille, hakket
/g
30.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Gulasj:
-
gul løk, hakket 350.0 g
-
Margarin, flytende 0.6 dl
-
Kjøttdeig 400.0 g
-
Gulrot, revet 150.0 g
-
Paprika, pulver 30.0 g
-
Spisskummen, malt 10.0 g
-
Laurbærblad 4.0 stk
-
Mel, durum 400.0 g
-
Vann 2.0 l
-
Salt 10.0 g
-
Surkål 160.0 g
-
Persille, hakket 30.0 g
Fremgangsmåte
-
Gulasj:
- Sauter løk i matfett til den begynner å få farge. Tilsett kjøttdeig og hvitløkspuré og stek til kjøttet er gjennomstekt.
- Tilsett paprika, spisskummen, laurbærblad og salt. Rør rundt og tilsett gulrøtter. Stek ytterligere i noen minutter.
- Tilsett durumhvete, Tomatino, surkål, vann og oksebuljong. Kok opp og la det småkoke i ca. 20 minutter.
- Juster med pepper og salt etter behov, og topp med persille før servering. Serveres gjerne med nybakt brød eller kokte poteter.