Ingredienser
Gulasj:
-
gul løk, hakket 350.0 g
-
Kjøttdeig 400.0 g
-
Gulrot, revet 150.0 g
-
Paprika, pulver 30.0 g
-
Spisskummen, malt 10.0 g
-
Laurbærblad 4.0 stk
-
Mel, durum 400.0 g
-
Vann 2.0 l
-
Salt 10.0 g
-
Surkål 160.0 g
-
Persille, hakket 30.0 g
Fremgangsmåte
-
Gulasj:
- Sauter løk i matfett til den begynner å få farge. Tilsett kjøttdeig og hvitløkspuré og stek til kjøttet er gjennomstekt.
- Tilsett paprika, spisskummen, laurbærblad og salt. Rør rundt og tilsett gulrøtter. Stek ytterligere i noen minutter.
- Tilsett durumhvete, Tomatino, surkål, vann og oksebuljong. Kok opp og la det småkoke i ca. 20 minutter.
- Juster med pepper og salt etter behov, og topp med persille før servering. Serveres gjerne med nybakt brød eller kokte poteter.