Menu

Ingredienser

+

Okonomiyaki

Rødkål-slaw

  • Rødkål 625.0 g
  • Gulrot 300.0 g
  • Rød chili 50.0 g
  • Vårløk 100.0 g
  • Koriander, fersk, hakket 50.0 g
  • HELLMANN'S Majones Ekte, 10L 600.0 g
  • Sriracha sauce 25.0 g

Tilbehør og montering

  • Brokkoli rapini 500.0 g
  • Sesamfrø 10.0 g
  • Hoisinsaus 100.0 g
  • Sriracha sauce 50.0 g

Okonomiyaki er en japansk pannekake med mye smak og tekstur, her laget med Future 50 foods ingredienser

...

Fremgangsmåte

  1. Okonomiyaki

    Skjær vårløk i tynne strimler og riv kålen på et rivjern. Tilsett ingefærpasta og hvitløkspasta
    Bland sammen sammenpisket egg med mel og litt vann + salt/pepper
    Bland sammen kål- og vårløkblandingen med egg- og melblanding - la stå
    Stek okonomiyakien i en stekepanne - ca. 200 gr pr stk (må ikke være rund, gjør det enkelt) Tips: Stek gjerne pannekakene på forhånd og varm dem litt opp i ovnen før servering
  2. Rødkål-slaw

    Skjær rødkål og gulrot i julienne, bland sammen. 
    Finhakk vårløk og chili – bland halvparten med rødkålblanding, spar resten til senere
    Bland majones med sriracha – smak til ønsket styrke
    Bland rødkålblanding med sriracha-majones
  3. Tilbehør og montering

    Stek ferdig brokkoli rapini i en panne på ganske høy varme - kjernen skal være litt hard.
    Monter retten ved å legge økonomiyakin i bunnen, fordel deretter hoisinsaus og  sriracha over i striper. Ha på coleslaw og brokkoli, Topp det hele med en blanding av vårløk, chili, koriander og sesamfrø
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny