Menu

Ingredienser

+

Ramen


Ramen, den deilige buljongsuppen med nudler, finnes i mange forskjellige varianter i både Kina, Japan og Korea. Denne oppskriften på Ramen, som er en koreansk variant, er både kryddersterk og utrolig mettende.

...

Fremgangsmåte

  1. Ramen

    1. Kok opp vannet til eggene. Når vannet koker has eggene i. La dem koke i presis 6 minutter og 20 sekunder. Ta dem opp og avkjøl den raskt i kaldt vann.
    2. Sauter hvitløkspuré, ingefærpuré, chilipasta og løk i margarin i ca. 2 minutter. Hell deretter på vann og fond, og kok opp.
    3. Skrell eggene og del dem med en skarp kniv. Fordel nudler, sopp, kimchi, bønnespirer, strimlet kinakål, vårløk og halve egg i serveringsboller.
    4. Servering: hell den varme buljongen over nudlene og grønnsakene i skålene. Topp med ristet løk, koriander og sesamfrø.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny