Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Ramen

  • Egg 5.0 stk
  • Olje, nøytral 25.0 ml
  • Knorr Professional Hvitløk Puré 750g 15.0 g
  • Knorr Professional Ingefær Puré 750g 50.0 g
  • Go chu jang, Koreansk chilipasta 75.0 g
  • gul løk, hakket 200.0 g
  • Vann 2.5 l
  • Knorr Kyllingfond konsentrat 50L 50.0 ml
  • Shiitakesopp, i skiver 250.0 g
  • Enoki 250.0 g
  • Kimchi 300.0 g
  • Bønnespirer 150.0 g
  • Kinakål 278.0 g
  • Vårløk 50.0 g
  • Løk, ristet 30.0 g
  • Koriander, frisk 24.0 g
  • Sesamfrø 30.0 g
  1. Ramen

    1. Kok opp vannet til eggene. Når vannet koker has eggene i. La dem koke i presis 6 minutter og 20 sekunder. Ta dem opp og avkjøl den raskt i kaldt vann.
    2. Sauter hvitløkspuré, ingefærpuré, chilipasta og løk i margarin i ca. 2 minutter. Hell deretter på vann og fond, og kok opp.
    3. Skrell eggene og del dem med en skarp kniv. Fordel nudler, sopp, kimchi, bønnespirer, strimlet kinakål, vårløk og halve egg i serveringsboller.
    4. Servering: hell den varme buljongen over nudlene og grønnsakene i skålene. Topp med ristet løk, koriander og sesamfrø.