Menu

Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Vanilje semifreddo

Eddiksaltet karamell

Tarte Tatin

  • Eple(r) 5.0 st
  • Butterdeig
  • Saltet karamell
  1. Vanilje semifreddo

    1. Bland dessertingrediensen med melken. Tilsett fløten. Varm sukker-og eggeskummet over et vannbad til 84 grader. Avkjøl. 
    2. Bland sukker- og eggeskummet ned i vaniljesausen. Frys til -14 grader.
    Protip: Kjør semifreddoen gjennom en blender til den er myk før servering.
  2. Eddiksaltet karamell

    • Varm sukkeret i en tykkbunnet panne til det er mørkebrunt. 
    • Tilsett fløten mens du rører med en visp. Tilsett eddik. 
    • Kok litt og tilsett salt.
  3. Tarte Tatin

    1. Skrell et eple og riv det i åtte porsjoner. 
    2. Legg rikelig med karamell i bunnen av pannen. 
    3. Plasser epleskivene på bunnen. Plasser butterdeigen på toppen av eplene, slik at deigen når kantene på pannen på alle sider.
    4. Varm tatinen til eplene er karamellisert. Stek i ovnen ved 200 grader i 10 minutter.