Menu

Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Melkesjokolademousse

Kirsebærkompott/saus

Glassur

Kryddersmuler

  • Smør 100.0 g
  • Sukker 100.0 g
  • Hvetemel 100.0 g
  • Kanel, malt 10.0 g
  • Kardemomme, malt 10.0 g
  1. Melkesjokolademousse

    Bløtlegg gelatinen

    Pisk Rama Piske til lett krem 

    Varm melken til litt under kokepunktet 

    Klem ut vannet av gelatinen og ha den i melken

    Hell den varme melken over sjokoladen og kjør den med stavmikser(smak til med litt maldonsalt)

    Vend inn kremen 

    Frys moussen i passende former før den glaseres 

  2. Kirsebærkompott/saus

    Kok opp alle ingrediensene.

    Sil av bærene og ta vare på sausen til senere.

    Plukk ut vaniljestanga og stjerneanisen.

    Hell sausen i en kjele og kok opp.

    Smak til sausen med ekstra cherryeddik og sukker.

  3. Glassur

    Bløtlegg gelatinen

    Kok sukker, glukose, vann og kondensert melk i tre minutter

    Ha i eddiken

    Klem ut vannet fra gelatinen og ha den i den varme sukkerblandingen

    Hell den varme massen over sjokoladen og kjør med stavmikser.

  4. Kryddersmuler

    Bland romtemperert smør, sukker, mel og krydder

    Spre smulene utover et stekebrett og stek dette på 170 grader i 8-10 minutter

    Avkjøl og kjør opp i foodprosessor