Misobakt aubergine
Aubergine smaker best når den er ordentlig bakt. Smaksatt med miso og ingefær løfter den seg ytterligere en dimensjon.

Ingredienser
Misobakt aubergine
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Misobakt aubergine:
Aubergine
/kg
1.5 kg
0%
Miso paste, lys
/kg
0.5 kg
0%
Limeblad
/g
2.0 g
0%
Knorr Professional Ingefær Puré 750g
/g
40.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Knorr Professional Hvitløk Puré 750g
/g
40.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Rapsolje
/dl
2.0 dl
0%
Vann
/dl
3.0 dl
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Misobakt aubergine:
-
Aubergine 1.5 kg
-
Miso paste, lys 0.5 kg
-
Limeblad 2.0 g
-
Rapsolje 2.0 dl
-
Vann 3.0 dl
Fremgangsmåte
-
Misobakt aubergine:
- Bland sammen alle ingrediensene bortsett fra auberginen i en kjøkkenmaskin.
- Skjær auberginen i centimetertykke skiver.
- Gni inn et lag miso marinade i bunnen av en form. Legg over aubergineskivene og smør et lag miso marinade over auberginen. Bak i ovnen på 180 grader til auberginen har fått en fin farge.