Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Gryte

  • Lammekjøtt, i biter 1000.0 g
  • Løk, gul 200.0 g
  • Knorr Professional Hvitløk Puré 750g 15.0 g
  • Margarin, flytende 80.0 g
  • Kanel hel 2.0 g
  • Kardemommekjerner, kapsel 2.0 g
  • Tomatpuré 30.0 g
  • Laurbærblad 2.0 g
  • Knorr Professional Pepper Puré 750g - delistet! 10.0 g
  • Knorr Professional Røkt Chili Puré 750g 5.0 g
  • Spiskummen 4.0 g
  • Vann 1800.0 ml
  • Knorr Kyllingsjy pasta 40L 12.0 g

Couscous

  • Couscous 500.0 g
  • Sitron, presset 10.0 g
  • Bladpersille 80.0 g

Til servering

  • Matlagingsyoghurt 200.0 ml
  • Naanbrød
  1. Gryte

    1. Legg lammekjøttbiter med løk i båter i en ildfast form (GN-form). Bland flytende margarin og Knorr Hvitløk purè i formen.
    2. Brun kjøttet godt i ovnen (bruk stekeprogrammet for bruning av kjøtt i terninger i ovnen hvis du har det, og velg mørkere farge). Ellers bruner du kjøttet ved 200 grader i ca. 10 minutter til du får en fin brunfarge.
    3. Fres alle krydderene sammen i en tørr gryte. Når det begynner å lukte godt, tilsetter du tomatpureen og freser sammen.
    4. Tilsett vann og kyllingsjy.
    5. Tilsett kjøttbitene og bland inn Knorr Fraiche i gryten.
    6. La kjøttet putre til det er mørt. Smaksett med litt honning.
  2. Couscous

    1. Bland couscous og grønnsaksbuljong i en form. Hell på vann.
    2. Tilbered i ovn med damp uten lokk i ca. 15 minutter.
    3. Bland inn finkuttet bladpersille og sitronsaft.
  3. Til servering

    1. Server gjerne med naanbrød og en klatt yoghurt for å kjøle ned den kryddersterke gryteretten litt.
  4. CO2-belastning

    C02-utslipp/porsjon 0,5 kg.