Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Tomatsaus:

  • Gul løk i små terninger 120.0 g
  • Vann 4.1 dl
  • Salt 7.0 g
  • Sitronsaft 0.3 dl
  • Knorr Timian Krydderpasta 340g 15.0 g
  • Knorr Basilikum Krydderpasta 340g 15.0 g

Fennikelsalat:

  • Mathavre 0.68 kg
  • Fennikel 0.6 kg
  • Rødløk, finhakket 90.0 g
  • Dill, frisk 40.0 g
  • Hellmann's Citrus Vinaigrette 1L 1.5 dl
  • Sitron, presset 5.0 g
  • Salt 20.0 g

Fisk:

  • Fiskefilet uten skinn og bein 1.2 kg
  1. Tomatsaus:

    1. Sauter løken myk i flytende margarin.
    2. Tilsett Tomatino,vann, grønnsaksbuljongpulverog salt.
    3. Kok opp og jevn med maisstivelse utblandet i vann.
    4. Juster smaken med sitronsaft, timian og basilikum.
    5. Kjør sausen glatt eller server som den er.
  2. Fennikelsalat:

    1. Bland alle ingrediensene.
  3. Fisk:

    1. Damp fisken til den har en kjernetemperatur på 49 grader.
    2. Varm opp sausen og hell den over fisken.
    3. Server fisken med fennikelsalat og en klatt fraiche.