Ingredienser
Tomatsaus:
-
Gul løk i små terninger 120.0 g
-
Vann 4.1 dl
-
Salt 7.0 g
-
Sitronsaft 0.3 dl
Fennikelsalat:
-
Mathavre 0.68 kg
-
Fennikel 0.6 kg
-
Rødløk, finhakket 90.0 g
-
Dill, frisk 40.0 g
-
Sitron, presset 5.0 g
-
Salt 20.0 g
Fisk:
-
Fiskefilet uten skinn og bein 1.2 kg
Fremgangsmåte
-
Tomatsaus:
- Sauter løken myk i flytende margarin.
- Tilsett Tomatino,vann, grønnsaksbuljongpulverog salt.
- Kok opp og jevn med maisstivelse utblandet i vann.
- Juster smaken med sitronsaft, timian og basilikum.
- Kjør sausen glatt eller server som den er.
-
Fennikelsalat:
- Bland alle ingrediensene.
-
Fisk:
- Damp fisken til den har en kjernetemperatur på 49 grader.
- Varm opp sausen og hell den over fisken.
- Server fisken med fennikelsalat og en klatt fraiche.