Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Murtabak

  • Filodeig, store plater 5.0 stk
  • Kyllingbryst 1.5 kg
  • gul løk, hakket 100.0 g
  • Knorr Hvitløk Krydderpasta 340g 40.0 g
  • Knorr Professional Røkt Chili Puré 750g 20.0 g
  • Spisskummen, malt 5.0 g
  • Knorr Kyllingfond konsentrat 50L 25.0 ml
  • Knorr Pronto tomatsaus (pose) 3kg - Delistet! 500.0 g
  • Persille, hakket 50.0 g
  • Cottage cheese 200.0 g

Paprikadipp

  • Yoghurt, naturell 2.0 dl
  • Knorr Professional Paprika Puré 750g - delistet! 40.0 g
  • Saltsyltet sitron 15.0 g
  1. Murtabak

    1. Skjær kyllingen i små biter og stek dem i rikelig med olje i en gryte sammen med hakket løk.
    2. Tilsett krydderpasta og puré, spisskummen, kyllingfond samt tomatsaus. La det småkoke under lokk under regelmessig omrøring til kyllingen er gjennomvarm og mør. Avkjøl.
    3. Rør inn cottage cheese og hakket persille i kyllingfyllet.
    4. Legg fyllet på filodeigen (lag totalt 5 pakker) og brett deigen flere ganger til du har en firkantet pakke. Stek pakkene i en panne med olje, eller sprøstek dem i ovnen, og server straks med den iskalde, kremede paprikadippen.
  2. Paprikadipp

    • Hakk den saltsyltede sitronen og bland alle ingrediensene sammen. Har du ikke saltsyltede sitroner, se egen oppskrift.