Menu

Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Dillsyltet makrell

Urtemajones

  1. Dillsyltet makrell

    Kok opp eddik, sukker, vann og krondill og kjøl ned til ca 60 grader. 
    Skjær skinnet av makrellfileten og del den i to på langs.
    Legg makrellen i en liten form (f.eks. brødform) og hell den varme laken over.
    Sett makrellen i kjøleskapet og la stå i minst 2 timer, gjerne over natten.   
  2. Urtemajones

    Ha alle ingrediensene, utenom urtene, i en høy beholder, som ett lite litermål eller lignende.

    La stå en liten stund, slik at oljen legger seg på toppen og væsken ligger i bunnen.

    Sett stavmikseren forsiktig i bunnen av beholderen og kjør forsiktig inn litt og litt av oljen.

    Bland til slutt inn urtene

    Server med stekt nypotet