Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Agurkdipp

  • Agurk 500.0 g
  • Salt

Piroger

  • Løk, finhakket 90.0 g
  • Smør 25.0 g
  • Hvitløk 3.0 g
  • Kjøttdeig 350.0 g
  • Gulrot, revet 60.0 g
  • Eddik 0.3 dl
  • Ris, kokt 250.0 g
  • Salt og pepper
  • Ost, revet 250.0 g
  • Pizzadeig, ferdig 1.4 kg
  • Eggeplomme 100.0 g
  1. Agurkdipp

    1. Bland alle ingrediensene.
  2. Piroger

    1. Stek løken i smør og tilsett kjøttdeigen. Tilsett øvrige ingredienser, utenom risen. La det koke sammen til en tørr kjøttdeigsaus.
    2. La kjøttdeigsausen kjøle seg noe ned, og bland i revet ost og risen.
    3. Skjær ut sirkler av pizzadeigen i ca. 10 cm diameter. Legg på bakepapir. Trykk ut litt av farsen på hver av deigene. Pensle kantene med eggeplomme og legg sammen, trykk til i kantene ved hjelp av en gaffel.
    4. Pensle pirogene med eggeplomme, og stek i ovnen på 200 grader i 15-18 minutter.
    5. Server med agurkyoghurten.