Pirog med agurkdipp
Hjemmelagde piroger er perfekte å servere som take away til dine gjester.

Ingredienser
Pirog med agurkdipp
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Agurkdipp
Agurk
/g
500.0 g
0%
Salt
/
0.0
0%
Piroger
Løk, finhakket
/g
90.0 g
0%
Smør
/g
25.0 g
0%
KNORR Tomatino 3 x 2 kg
/g
190.0 g
0%

Hvitløk
/g
3.0 g
0%
Kjøttdeig
/g
350.0 g
0%
Gulrot, revet
/g
60.0 g
0%
Eddik
/dl
0.3 dl
0%
Ris, kokt
/g
250.0 g
0%
Salt Og Pepper
/
0.0
0%
Ost, revet
/g
250.0 g
0%
Pizzadeig, ferdig
/kg
1.4 kg
0%
Eggeplomme
/g
100.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Agurkdipp
-
Agurk 500.0 g
-
Salt
Piroger
-
Løk, finhakket 90.0 g
-
Smør 25.0 g
-
Hvitløk 3.0 g
-
Kjøttdeig 350.0 g
-
Gulrot, revet 60.0 g
-
Eddik 0.3 dl
-
Ris, kokt 250.0 g
-
Salt Og Pepper
-
Ost, revet 250.0 g
-
Pizzadeig, ferdig 1.4 kg
-
Eggeplomme 100.0 g
Fremgangsmåte
-
Agurkdipp
- Bland alle ingrediensene.
-
Piroger
- Stek løken i smør og tilsett kjøttdeigen. Tilsett øvrige ingredienser, utenom risen. La det koke sammen til en tørr kjøttdeigsaus.
- La kjøttdeigsausen kjøle seg noe ned, og bland i revet ost og risen.
- Skjær ut sirkler av pizzadeigen i ca. 10 cm diameter. Legg på bakepapir. Trykk ut litt av farsen på hver av deigene. Pensle kantene med eggeplomme og legg sammen, trykk til i kantene ved hjelp av en gaffel.
- Pensle pirogene med eggeplomme, og stek i ovnen på 200 grader i 15-18 minutter.
- Server med agurkyoghurten.