Ingredienser
Agurkdipp
-
Agurk 500.0 g
-
Salt
Piroger
-
Løk, finhakket 90.0 g
-
Smør 25.0 g
-
Hvitløk 3.0 g
-
Kjøttdeig 350.0 g
-
Gulrot, revet 60.0 g
-
Eddik 0.3 dl
-
Ris, kokt 250.0 g
-
Salt og pepper
-
Ost, revet 250.0 g
-
Pizzadeig, ferdig 1.4 kg
-
Eggeplomme 100.0 g
Fremgangsmåte
-
Agurkdipp
- Bland alle ingrediensene.
-
Piroger
- Stek løken i smør og tilsett kjøttdeigen. Tilsett øvrige ingredienser, utenom risen. La det koke sammen til en tørr kjøttdeigsaus.
- La kjøttdeigsausen kjøle seg noe ned, og bland i revet ost og risen.
- Skjær ut sirkler av pizzadeigen i ca. 10 cm diameter. Legg på bakepapir. Trykk ut litt av farsen på hver av deigene. Pensle kantene med eggeplomme og legg sammen, trykk til i kantene ved hjelp av en gaffel.
- Pensle pirogene med eggeplomme, og stek i ovnen på 200 grader i 15-18 minutter.
- Server med agurkyoghurten.