Brunet smørkaramell
Klassisk brunet smørkaramell laget med Knorr Piske, sirup, sukker, brunt smør og litt havsalt.

Ingredienser
Brunet smørkaramell
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Smørkaramell
Smør
/g
100.0 g
0%
Rama Professional Piske 31% 8 X 1L
/dl
2.0 dl
0%

Melk inkl laktose og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Sirup, lys
/g
100.0 g
0%
Glukose
/g
50.0 g
0%
Sukker
/g
100.0 g
0%
Muskovado sukker
/g
50.0 g
0%
Salt, havs
/g
2.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Smørkaramell
-
Smør 100.0 g
-
Sirup, lys 100.0 g
-
Glukose 50.0 g
-
Sukker 100.0 g
-
Muskovado sukker 50.0 g
-
Salt, havs 2.0 g
Fremgangsmåte
-
Smørkaramell
- Start med å brune smøret i en kjele til det er pent gyllenbrunt.
- Hell smøret over i en ny kjele og tilsett resten av ingrediensene.
- Kok karamellen under forsiktig omrøring til 112 °C hvis du vil ha myk karamell til desserter og til 124 °C hvis du bil ha karamellbiter som kaffe-tiltygg.
- Avkjøl kjelen raskt i vannbad for å avslutte kokeprosessen ved oppnådd temperatur.
- Fyll deretter karamellen i sprutflasker for myk karamell, alternativt støp den i ønskede silikonformer for kaffe-tiltygg.