Steambuns med ribbe og hurtigsyltede grønnsaker
Har du ribbe til overs? Fyll disse hjemmelagde steambunsen med ribbe og hurtigsyltede grønnsaker - hvis du ikke øsnker å lage steambuns selv kan disse kjøpes frossen ferdig i spesialforretninger for asiatisk mat

Ingredienser
Steambuns med ribbe og hurtigsyltede grønnsaker
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Ribbe og hurtigsyltede grønnsaker
Svineribbe
/g
600.0 g
0%
Rapsolje
/g
25.0 g
0%
Gulrot
/stk
2.0 stk
0%
Agurk
/stk
1.0 stk
0%
Rødløk
/stk
1.0 stk
0%
Knorr Professional Ingefær Puré 750g
/g
15.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Vann
/dl
3.0 dl
0%
EPLESIDEREDDIK MAILLE flaske 6x500ml
/ml
100.0 ml
0%

Sukker
/dl
2.0 dl
0%
Salt Og Pepper
/
0.0
0%
Steam buns
Hvetemel
/kg
0.5 kg
0%
Gjær
/g
25.0 g
0%
Sukker
/g
15.0 g
0%
Salt
/g
5.0 g
0%
Vann
/dl
1.0 dl
0%
Melk
/dl
1.5 dl
0%
Rapsolje
/g
20.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Ribbe og hurtigsyltede grønnsaker
-
Svineribbe 600.0 g
-
Rapsolje 25.0 g
-
Gulrot 2.0 stk
-
Agurk 1.0 stk
-
Rødløk 1.0 stk
-
Vann 3.0 dl
-
Sukker 2.0 dl
-
Salt Og Pepper
Steam buns
-
Hvetemel 0.5 kg
-
Gjær 25.0 g
-
Sukker 15.0 g
-
Salt 5.0 g
-
Vann 1.0 dl
-
Melk 1.5 dl
-
Rapsolje 20.0 g
Fremgangsmåte
-
Ribbe og hurtigsyltede grønnsaker
Kutt rester av ribbe i biter og stek de raskt i litt olje slik at de blir varme og litt crispy.Skjær gulrøttene i staver. Del agurken på langs, skrap ut kjernen og skjær i staver. Skrell rødløken, del den i to og skjær den i skiver. Fjern skallet på ingefæren og skjær den i små staver.Kok opp vannet med Maille eplesidereddik og sukker til sukkeret er helt oppløst. Legg alle grønnsakene i et sylteglass, hell over laken og la det stå i minst 30 min. -
Steam buns
Bland de tørre ingrediensene til bollene i en bakebolle. Varm vann, melk og olje til lunkent i en kjele, løs opp gjæren og rør det inn i melblandingen. Elt deigen godt før den settes til heving i ca. 45 min.Del opp deigen i passende emner og rull den ut til boller. Klem dem flate og la dem etterheve i ca. 30 min. under et kjøkkenhåndkle. Klem dem flate enda en gang, pensle med olje og brett dem i to.Fyll 3-4 cm vann i en kjele og kok det opp før du legger en metall- eller bambusrist i bunnen. Plasser bollene på biter av bakepapir på risten, sett på lokket og damp dem i 12-15 min.Server bollene fyltmed revet pinnekjøtt som er stekt lett crispy i panna, syltete grønnsaker, chilimajones og koriander.