Menu

Ingredienser

+

Hummerpasta


Hummerpasta er en sofistikert rett der havets eleganse møter italiensk enkelhet. Med dyp smak fra skalldyrskraft og fint avstemte aromaer er den perfekt som signaturrett eller sesonginnslag på en meny

...

Fremgangsmåte

  1. Hummerpasta

    1. Fres Knorr Krydderpasta Hvitløk og finhakket chili i olivenolje på middels varme i ca. 3 minutter.
    2. Tilsett 0,5 g safran og vin, og reduser til omtrent 35 % av væsken gjenstår.
    3. Rør inn Knorr Skalldyrkraft i den reduserte væsken.
    4. Tilsett hummerkjøtt og delte tomater, og la det småkoke forsiktig.
    5. Kok pastaen ett minutt kortere enn angitt på pakken i saltet vann.
    6. Spar ca. 2 dl av pastavannet før du heller av pastaen.
    7. Legg pastaen i sausen og tilsett ca. 1 dl pastavann. Vend rundt til stivelsen gir en kremet konsistens. Juster med mer pastavann ved behov.
    8. Avslutt med å røre inn smøret.
    9. Server og pynt med plukket krondill og eventuelt litt parmesan – selv om det ikke er tradisjonelt til skalldyrpasta, smaker det godt.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny