Stekt og sennepssyltet blomkål med ras el hanout – Oppskrift | Unilever Food Solutions

Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Ras el hanout 1dl

  • Ingefära malen 2.0 ts
  • Svart pepper, malt 2.0 ts
  • Koriander, malt 2.0 ts
  • Muskattnøtt, malt 2.0 ts
  • Kryddnellik malt 2.0 ts
  • Kardemomme, malt 2.0 ts
  • Kanel, malt 1.0 ts
  • Paprika, røkt picante (valgfritt) 1.0 ts

Stekt og sennepssyltet blomkål med ras el hanout

  1. Ras el hanout 1dl

    • Alle krydderne skal være malte. Bland sammen og oppbevar i en boks. Tilsett litt røyksmak og varm opp med pimiento. 
  2. Stekt og sennepssyltet blomkål med ras el hanout

    • Plukk bort bladene. Strimle de tynt og legg i isvann.
    • Bland sennep og matolje. Pensle blomkålen med sennepsoljen og strø på salt og krydderblanding. Bak i ovnen 150 ºC i ca. 45 minutter. 
    • Kok opp eddik, vann og sukker. Sett til siden. Kok opp vannet i en kasserolle ca. 2 liter. Legg i sennepsfrø og la de småkoke i ca. 2 minutter. Hell av de i en sil og legg frøene i eddiklaken. Sett til siden. 
  3. Servering

    • Ta ut blomkålhodet og legg på et fat. Hell av bladene og tørk av de. Bland med syltede sennepsfrø og fordel over blomkålen. Server gjerne litt sennep ved siden av.