Ingredienser
Gulrotpudding:
-
Potet 24.0 kg
-
Gulrot 7.0 kg
-
Løk, gul 6.0 kg
-
Egg 6.0 stk
-
Melk 4.0 dl
-
Dillfrø 14.0 g
-
Salt 12.0 g
-
Sukker 12.0 g
-
Smør 5.0 kg
Fennikelsalat:
-
Fennikel 300.0 g
-
Eple(r) 100.0 g
Fremgangsmåte
-
Gulrotpudding:
- Skrell, kok og del potetene i skiver. Skrell og riv gulrot grovt med rivjern. Skrell løken, del i skiver og stek.
- Bland egg, Piske, melk, dillfrø, salt og sukker.
- Legg poteter, gulrot og løk i en form. Hell på eggeblandingen. Stek i ovnen på 180 grader i 1 time og 20 minutter.
- Smelt smøret og server ved siden av.
-
Fennikelsalat:
- Skjær fennikel tynt. Strimle eplet.
- Bland fennikel og eple med citrus vinaigrette.