Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Gulrotpudding:

  • Potet 2.4 kg
  • Gulrot 0.7 kg
  • Løk, gul 0.6 kg
  • Egg 6.0 stk
  • Melk 4.0 dl
  • Dillfrø 14.0 g
  • Salt 12.0 g
  • Sukker 12.0 g
  • Smør 0.5 kg

Fennikelsalat:

  • Fennikel 300.0 g
  • Eple(r) 100.0 g
  • Hellmann's Citrus Vinaigrette 1L 0.5 dl
  1. Gulrotpudding:

    1. Skrell, kok og del potetene i skiver. Skrell og riv gulrot grovt med rivjern. Skrell løken, del i skiver og stek.
    2. Bland egg, Piske, melk, dillfrø, salt og sukker.
    3. Legg poteter, gulrot og løk i en form. Hell på eggeblandingen. Stek i ovnen på 180 grader i 1 time og 20 minutter.
    4. Smelt smøret og server ved siden av.
  2. Fennikelsalat:

    1. Skjær fennikel tynt. Strimle eplet.
    2. Bland fennikel og eple med citrus vinaigrette.