Salat med beter, selleri og eple
Et høstlig, fargesprakende og lekkert tilbehør laget med ulike typer beter, ristet bokhvete og eple.

Ingredienser
Salat med beter, selleri og eple
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Beter:
Gulbete
/kg
0.5 kg
0%
Rødbeter
/kg
0.5 kg
0%
Salat:
Gulbete
/g
100.0 g
0%
Rødbeter
/g
200.0 g
0%
Stangselleri
/g
122.0 g
0%
Eple(r)
/g
120.0 g
0%
Bokhvete
/g
15.0 g
0%
Hellmann's Citrus Vinaigrette 1L
/dl
1.0 dl
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Beter:
-
Gulbete 0.5 kg
-
Rødbeter 0.5 kg
Salat:
-
Gulbete 100.0 g
-
Rødbeter 200.0 g
-
Stangselleri 122.0 g
-
Eple(r) 120.0 g
-
Bokhvete 15.0 g
Fremgangsmåte
-
Beter:
- Kok gulbete og rødbete myke i lettsaltet vann.
- Kjøl ned og skjær så i båter.
-
Salat:
- Skjær gulbete og rødbete tynt på mandolin. Skjær også stangsellerien tynt på mandolin og legg i isvann. Skjær eplet tynt og plukk løpstikken.
- Rist bokhveten i tørr, varm panne.
- Bland alle betene, stangselleri, eplene og evnt løpstikke med vinaigrette sammen med salt og pepper.