Juletorsk med rødvinsaus og potetpuré med hvitløk

Ingredienser
Juletorsk med rødvinsaus og potetpuré med hvitløk
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Torsk
Torskefilet
/g
0.0 g
0%
Rødvinsaus
Rapsolje
/ml
25.0 ml
0%
Hvitløk, finkuttet
/g
20.0 g
0%
Sjalottløk, finkuttet
/g
50.0 g
0%
Knorr Rødvinssaus 22L
/g
170.0 g
0%
Knorr Kyllingfond konsentrat 50L
/ml
25.0 ml
0%

Egg og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Vann
/ml
750.0 ml
0%
Smør
/g
100.0 g
0%
Potetpure med hvitløk
Potet
/g
0.0 g
0%
Rama Professional Piske 31% 8 X 1L
/dl
3.0 dl
0%

Melk inkl laktose og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Knorr Professional Hvitløk Puré 750g
/g
20.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Tilbehør
Gulrot
/g
500.0 g
0%
Brunt sukker
/g
50.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Torsk
-
Torskefilet
Rødvinsaus
-
Rapsolje 25.0 ml
-
Hvitløk, finkuttet 20.0 g
-
Sjalottløk, finkuttet 50.0 g
-
Knorr Rødvinssaus 22L 170.0 g
-
Vann 750.0 ml
-
Smør 100.0 g
Potetpure med hvitløk
-
Potet
Tilbehør
-
Gulrot 500.0 g
-
Brunt sukker 50.0 g