Juletorsk med rødvinsaus og potetpuré med hvitløk
Rødvinsaus er et utradisjonelt alternativ til torsk, men kombinasjonen gir en spennende smaksopplevelse!

Ingredienser
Juletorsk med rødvinsaus og potetpuré med hvitløk
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Torsk
Torskefilet
/g
0.0 g
0%
Rødvinsaus
Rapsolje
/ml
25.0 ml
0%
Hvitløk, finkuttet
/g
20.0 g
0%
Sjalottløk, finkuttet
/g
50.0 g
0%
Knorr Rødvinssaus 22L
/g
170.0 g
0%
Knorr Kyllingfond konsentrat 50L
/ml
25.0 ml
0%

Egg og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Vann
/ml
750.0 ml
0%
Smør
/g
100.0 g
0%
Potetpure med hvitløk
Potet
/g
0.0 g
0%
Rama Professional Piske 31% Lavlaktose 1L
/dl
3.0 dl
0%

Melk inkl laktose og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Knorr Professional Hvitløk Puré 750g
/g
20.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Tilbehør
Gulrot
/g
500.0 g
0%
Brunt sukker
/g
50.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Torsk
-
Torskefilet
Rødvinsaus
-
Rapsolje 25.0 ml
-
Hvitløk, finkuttet 20.0 g
-
Sjalottløk, finkuttet 50.0 g
-
Knorr Rødvinssaus 22L 170.0 g
-
Vann 750.0 ml
-
Smør 100.0 g
Potetpure med hvitløk
-
Potet
Tilbehør
-
Gulrot 500.0 g
-
Brunt sukker 50.0 g
Fremgangsmåte
-
Torsk
- Gni fisken godt inn med salt. Stek torskefileen med skinnsiden ned.
-
Rødvinsaus
- Fres sjalottløk og hvitløk i litt olje.
- Ha over Knorr kyllingfond, vann og Knorr rødvinsauspulver.
- Kok opp og la koke i ca 5 min.
- Ta sausen av platen og monter inn smør.
-
Potetpure med hvitløk
- Kok potetene i vann uten salt.
- Ha i piske og Knorr hvitløkspureen.
- Kjør dette til purè og smak til med salt og pepper.
-
Tilbehør
- Kok gulerøttene møre, og glaser de lett i en panne med smør og sukker.