Ålandsk fiskepanne 2.0
Dårlig tid? Denne retten kan enkelt forberedes dagen i forveien. Ta den fisken du har tilgjengelig – alt smaker nemlig godt i denne pannen.

Ingredienser
Ålandsk fiskepanne 2.0
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Fisken:
Hysefilet, terninger 2X2 cm
/kg
1.3 kg
0%
Poteter, skrelt
/kg
1.0 kg
0%
Purreløk, skivet
/g
100.0 g
0%
Bladspinat, fersk
/g
160.0 g
0%
Saus:
Vann
/l
1.0 l
0%
Rama Professional Piske 31% 8 X 1L
/dl
5.0 dl
0%

Melk inkl laktose og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Knorr Cold Base Stivelse (Kaldrørt jevning) 2x2kg
/g
50.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Gul løk i små terninger
/g
200.0 g
0%
Dill, torkad
/g
2.0 g
0%
Pepperrot, revet
/g
40.0 g
0%
Eple, i terninger
/g
200.0 g
0%
HVITVINSEDDIK MAILLE flaske 6x500ml
/ml
4.0 ml
0%

Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Fisken:
-
Hysefilet, terninger 2X2 cm 1.3 kg
-
Poteter, skrelt 1.0 kg
-
Purreløk, skivet 100.0 g
-
Bladspinat, fersk 160.0 g
Saus:
-
Vann 1.0 l
-
Gul løk i små terninger 200.0 g
-
Dill, torkad 2.0 g
-
Pepperrot, revet 40.0 g
-
Eple, i terninger 200.0 g
Fremgangsmåte
-
Fisken:
- Skjær fisken i grytebiter.
- Kok potetene og avkjøl. Del i mindre biter.
-
Saus:
- Bland sammen vann, fløte og fiskefond. Pisk inn kaldrørt jevning og fortsett å vispe godt. La stå i 5 minutter.
- Tilsett salt, pepper, eddik, eple, løk og pepperrot.
- Smak til og juster eventuelt krydderet.
- Legg spinat og purreløk i bunnen på en form.
- Bland fisk og poteter i formen og hell over den kalde sausen.
- Stekes i ovn på 175 grader i ca. 25-30 minutter.