Wraps på pannebrød med rødkålsalat, sylteagurker, solsikke- og fennikelpesto
Et streif av Norden i en wraps som passer til de fleste anledninger.

Ingredienser
Wraps på pannebrød med rødkålsalat, sylteagurker, solsikke- og fennikelpesto
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Rødkålsalat:
Rødkål
/kg
0.6 kg
0%
Salt
/g
10.0 g
0%
Eple, revet
/g
200.0 g
0%
Knorr Professional Hvitløk Puré 750g
/g
8.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Persille, hakket
/g
10.0 g
0%
Pepper, svart
/g
2.0 g
0%
Hellmann's Citrus Vinaigrette 1L
/dl
1.0 dl
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Pannebrød:
Hvetemel
/g
400.0 g
0%
Speltmel
/g
200.0 g
0%
Vann
/l
0.5 l
0%
Solsikke- og fennikelpesto:
Solsikkekjerner
/dl
1.0 dl
0%
Fennikelfrø
/g
40.0 g
0%
Persille, hakket
/g
120.0 g
0%
Dill, frisk
/g
120.0 g
0%
Rapsolje
/dl
1.3 dl
0%
Hvit ost, vellagret
/g
100.0 g
0%
Salt
/g
6.0 g
0%
Sylteagurker:
Agurk, syltet, i tynne skiver
/kg
0.8 kg
0%
Eddik av eplecider
/dl
1.0 dl
0%
Sukker
/g
200.0 g
0%
Vann
/dl
2.0 dl
0%
Til servering:
Romanosalat
/g
400.0 g
0%
HELLMANN'S Majones Extra Thick, 5kg
/dl
4.0 dl
0%

Egg og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Rødkålsalat:
-
Rødkål 0.6 kg
-
Salt 10.0 g
-
Eple, revet 200.0 g
-
Persille, hakket 10.0 g
-
Pepper, svart 2.0 g
Pannebrød:
-
Hvetemel 400.0 g
-
Speltmel 200.0 g
-
Vann 0.5 l
Solsikke- og fennikelpesto:
-
Solsikkekjerner 1.0 dl
-
Fennikelfrø 40.0 g
-
Persille, hakket 120.0 g
-
Dill, frisk 120.0 g
-
Rapsolje 1.3 dl
-
Hvit ost, vellagret 100.0 g
-
Salt 6.0 g
Sylteagurker:
-
Agurk, syltet, i tynne skiver 0.8 kg
-
Eddik av eplecider 1.0 dl
-
Sukker 200.0 g
-
Vann 2.0 dl
Til servering:
-
Romanosalat 400.0 g
Fremgangsmåte
-
Rødkålsalat:
- Strimle rødkål, riv eple og bland med persille, sitrusvinaigrette og hvitløkpuré.
-
Pannebrød:
- Bland mel, vann og salt, og elt i en kjøkkenmaskin.
- Del deigen i 10 like stykker. Kjevle ut deigen til den er på størrelse med en stekepanne.
- Forvarm en tørr stekepanne, stek på begge sider og pass på at sidene har fått god farge.
-
Solsikke- og fennikelpesto:
- Rist solsikkefrøene og fennikelfrøene, bland alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin og kjør til en jevn blanding.
-
Sylteagurker:
- Bland halvparten av vannet med sukkeret, varm opp og rør om til sukkeret er oppløst.
- La blandingen avkjøle og tilsett resten av vannet og eddiken.
- Hell væsken over agurkene – dette skal helst gjøres dagen i forveien. Oppbevares kjølig.
-
Til servering:
- Smør pestoen på brødet, legg på romanosalat, rødkålsalat, majones, fraiche og sylteagurk.
- Rull brødet sammen til en wrap – pass på at den rulles stramt.