+

Rooibosfiken

  • Fiken 300.0 g
  • Sukker 200.0 g
  • Rooibos te 1.0 stk
  • Kanelstang, Hel
  • Vaniljestang

Multekrem

Hvit sjololademousse

  1. Rooibosfiken

    1. Kok opp vann, sukker, krydder og la Lipton Rooibos spice teposer trekke.
    2. Legg i fikene og la de trekke til laken er avkjølt.
  2. Multekrem

    1. Piske opp Knorr Piske 31% til en lett krem.
    2. Vend inn ferske multer med sukker etter smak.
  3. Hvit sjololademousse

    1. Hell kald melk i en bolle. Bland ned tørrvaren.
    2. Pisk med elektrisk mikser i 2 minutter på lav hastighet og deretter i 5 minutter ved høy hastighet.
    3. Porsjoner i former og sett på kjøl i ca 4 timer før servering.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny