Juletrio med Rooibosfiken, multekrem og hvit sjokolademousse
Tre smakfulle desserter på en gang...nam!

Ingredienser
Juletrio med Rooibosfiken, multekrem og hvit sjokolademousse
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Rooibosfiken
Fiken
/g
300.0 g
0%
Sukker
/g
200.0 g
0%
Rooibos te
/stk
1.0 stk
0%
Kanelstang, Hel
/
0.0
0%
Vaniljestang
/
0.0
0%
Multekrem
Rama Professional Piske 31% 8 X 1L
/ml
100.0 ml
0%

Melk inkl laktose og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Multer
/g
200.0 g
0%
Sukker
/g
20.0 g
0%
Hvit sjololademousse
Melk
/ml
250.0 ml
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Rooibosfiken
-
Fiken 300.0 g
-
Sukker 200.0 g
-
Rooibos te 1.0 stk
-
Kanelstang, Hel
-
Vaniljestang
Multekrem
-
Multer 200.0 g
-
Sukker 20.0 g
Hvit sjololademousse
-
Melk 250.0 ml
Fremgangsmåte
-
Rooibosfiken
- Kok opp vann, sukker, krydder og la Lipton Rooibos spice teposer trekke.
- Legg i fikene og la de trekke til laken er avkjølt.
-
Multekrem
- Piske opp Knorr Piske 31% til en lett krem.
- Vend inn ferske multer med sukker etter smak.
-
Hvit sjololademousse
- Hell kald melk i en bolle. Bland ned tørrvaren.
- Pisk med elektrisk mikser i 2 minutter på lav hastighet og deretter i 5 minutter ved høy hastighet.
- Porsjoner i former og sett på kjøl i ca 4 timer før servering.