Ingredienser
Rooibosfiken
-
Fiken 300.0 g
-
Sukker 200.0 g
-
Kanelstang, hel
-
Vaniljestang
Multekrem
-
Multer 200.0 g
-
Sukker 20.0 g
Hvit sjololademousse
-
Melk 250.0 ml
Fremgangsmåte
-
Rooibosfiken
- Kok opp vann, sukker, krydder og la Lipton Rooibos spice teposer trekke.
- Legg i fikene og la de trekke til laken er avkjølt.
-
Multekrem
- Piske opp Knorr Piske 31% til en lett krem.
- Vend inn ferske multer med sukker etter smak.
-
Hvit sjololademousse
- Hell kald melk i en bolle. Bland ned tørrvaren.
- Pisk med elektrisk mikser i 2 minutter på lav hastighet og deretter i 5 minutter ved høy hastighet.
- Porsjoner i former og sett på kjøl i ca 4 timer før servering.