Menu

Ingredienser

+

Till chutneyn


Er det perfekte tilbehøret til ost, nyt også karamellisert løkchutney som også smaker godt sammen med grillet kjøtt og gryteretter. MAILLE sherry- og rødvinseddik eldes på eikefat.

...

Fremgangsmåte

  1. Till chutneyn

    • Sauter løken i rapsolje ved lav - moderat varme i 25-30 minutter, og rør med jevne mellomrom. Løken skal være myk, men ikke brunet!
    • Rør inn tre spiseskjeder sukker, hev varmen litt og surr i ytterligere 7-10 minutter. Rør med jevne mellomrom til løken begynner å få farge. Senk temperaturen og tilsett det gjenværende sukkeret og andre ingredienser.
    • La det småkoke i 30-40 minutter eller til chutneyen har kokt inn og tyknet, blir mørk og har en karamellisert farge, og rør med jevne mellomrom slik at chutneyen ikke brenner.
    • Oppbevares mørkt i steriliserte krukker.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny