Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Ceviche:

  • Laksefilet 0.75 kg
  • Salt 4.0 g
  • Koriander, frisk 24.0 g
  • Gressløk 20.0 g
  • Wakame alge 40.0 g
  • Lime 1.0 stk
  • Rød chili 10.0 g
  • Hellmann's Sesam Soy Vinaigrette 1L 1.0 dl

Til servering:

  • Rødløk, skivet 40.0 g
  • Agurk, terninger 100.0 g
  • Avokado i biter 75.0 g
  • Sesamfrø 10.0 g
  1. Ceviche:

    1. Mariner lakseterningene i salt, ferskpresset limejuice, koriander, gressløk og chili.
    2. Bland alt godt sammen og tilsett vinaigrette. Avkjøles godt.
  2. Til servering:

    1. Ved servering blandes laksen med wakame alge, avocado og agurk.
    2. Anrett cevichen på passende serveringsfat eller i skåler og topp med rødløksskiver og sesamfrø.