Mini doughnuts med mandelkrem
Små doughnuts kryddrete med kardemomme fylte med en deilig mandelkrem. Disse er vanskelig å kun spise en av.

Ingredienser
Mini doughnuts med mandelkrem
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Doughnuts
Melk
/ml
110.0 ml
0%
Gjær
/g
10.0 g
0%
Sukker
/g
40.0 g
0%
HELLMANN'S Real majones, 2L Spann
/g
65.0 g
0%

Egg og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Kardemommekjerner, kapsel
/g
4.0 g
0%
Vaniljesukker
/g
5.0 g
0%
Bakepulver
/g
2.0 g
0%
Hvetemel
/g
225.0 g
0%
Fritering
Frityrolje
/l
1.0 l
0%
Mandelkrem
Mandel, skåldet
/g
150.0 g
0%
Kardemommekjerner, kapsel
/g
4.0 g
0%
Vaniljesukker
/g
2.0 g
0%
Sukker
/g
45.0 g
0%
Rama Professional Piske 31% 8 X 1L
/dl
3.0 dl
0%

Melk inkl laktose og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Doughnuts
-
Melk 110.0 ml
-
Gjær 10.0 g
-
Sukker 40.0 g
-
Kardemommekjerner, kapsel 4.0 g
-
Vaniljesukker 5.0 g
-
Bakepulver 2.0 g
-
Hvetemel 225.0 g
Fritering
-
Frityrolje 1.0 l
Mandelkrem
-
Mandel, skåldet 150.0 g
-
Kardemommekjerner, kapsel 4.0 g
-
Vaniljesukker 2.0 g
-
Sukker 45.0 g
Fremgangsmåte
-
Doughnuts
Løs opp gjær i melk og tilsett sukker, HELLMANN'S Real Majones og nykvernet kardemomme.Bland mel, bakepulver og vaniljesukker og tilsett det gradvis under omrøring.Arbeid deigen med en eltekrok i 15 minutter til den er glatt og blank. La den hvile under et kjøkkenhåndkle i 15 minutter.Del deigen i 16 like store boller og legg på et lett melet bakepapir. La bollene heve i 2,5 – 3 timer. -
Fritering
Varm olje til 180 C og friter noen få om gangen til de er gyldne ca 2 minutter per side. Bruk en hullsleiv til å snu.Legg doughnutsene på litt papir og la dem avkjøles. -
Mandelkrem
Blend mandler og sukker glatt i en mikser og tilsett melk, kardemomme, og vaniljesukker. Miks til en tykk mandelmasse. Pisk Rama Piske lett og luftig tilsett mandelmassen og fortsett å piske til fast blankt skum. Hold kjølt.Skjær toppen av doughnutsene og fyll med pisket mandelkrem, legg på lokk og dryss med melis og kanel. Server umiddelbart.