Pinnekjøtt a-la Crispy Duck
Har du pinnekjøtt til overs? Bruk det isteden for andekjøtt og lag en crispy pinnekjøtt wrap!

Ingredienser
Pinnekjøtt a-la Crispy Duck
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Dippsaus til Crispy pinnekjøtt
Hoisinsaus
/g
175.0 g
0%
Knorr Hvitløk Krydderpasta 340g
/g
5.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Vann
/dl
0.5 dl
0%
Lime
/stk
1.0 stk
0%
Hellmann's Sesam Soy Vinaigrette 1L
/dl
1.0 dl
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Ja
Fisk og produkter derav: Nei
Rød chili
/stk
1.0 stk
0%
Tilbehør
Rester av pinnekjøtt
/g
600.0 g
0%
Purreløk, skivet
/g
0.0 g
0%
Gulrot
/kg
0.0 kg
0%
Agurk
/kg
0.0 kg
0%
Koriander, frisk
/kg
0.0 kg
0%
Pannekaker til crispy duck
/st
10.0 st
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Dippsaus til Crispy pinnekjøtt
-
Hoisinsaus 175.0 g
-
Vann 0.5 dl
-
Lime 1.0 stk
-
Rød chili 1.0 stk
Tilbehør
-
Rester av pinnekjøtt 600.0 g
-
Purreløk, skivet
-
Gulrot
-
Agurk
-
Koriander, frisk
-
Pannekaker til crispy duck 10.0 st
Fremgangsmåte
-
Dippsaus til Crispy pinnekjøtt
Kok opp Hoisinsaus, Hellmans Vinaigrette sesam soy og vann sammen med de øvrige ingrediensene. La det småkoke i 4-5 minutter til sausen har fått passe tykk konsistens. -
Tilbehør
Rester av pinnekjøttet plukkes/rives av beina og i mindre biter. Fres disse lett i panna så de blir crispy og sprø. Vend gjerne inn litt av sausen mot slutten av stekingen så de får litt av den gode smaken.Kutt fine strimler av Vårløk, agurk og gulrot, plukk koriander i fin størrelse.Varm deretter opp vann i en kasserolle for å dampe pannekakene. Har du ikke en bambusdamper, kan du fint bruke en vanlig damper. Et annet alternativ er å bruke mikrobølgeovnen. Anrett på fat og i skåler klar for servering; plukk og miks.