Ingredienser
Fiskepanne
-
Hvit fiskefilet (f.eks. sik, gjørs eller piggvar) 13.0 kg
-
Poteter, skrelt 700.0 g
-
gul løk, hakket 200.0 g
Hvit saus
-
Vann 1.0 l
-
Hvit pepper, malt 4.0 g
-
Salt 4.0 g
-
Pepperrotkrem 20.0 g
-
Eple, revet 200.0 g
-
1 ss eddik 7%
Fremgangsmåte
-
Fiskepanne
- Skjær fisken i grytebiter. Kok potetene og avkjøl. Del opp i mindre biter.
-
Hvit saus
- Bland sammen vann, Piske og fiskefond. Kok opp. Visp inn Maizena blandet med litt av det kalde vannet og visp videre. Kok i 4 min.
- Tilsett salt, pepper, eddik, eple og pepperrot. Smak til og juster eventuelt krydringen.
- Tilsett fisken og la den trekke til den er ferdig. Tilsett potetene og la alt bli gjennomvarmt.