Dupp i gryta – krydrete kyllingbuljong med frikadeller og grillet brød
Populær julerett, her med asiatiske smaker og kyllingbuljong istedenfor flesk

Ingredienser
Dupp i gryta – krydrete kyllingbuljong med frikadeller og grillet brød
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Kyllingbuljong
Knorr Professional Fond Kylling 1L
/l
1.0 l
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Japansk soya
/ss
2.0 ss
0%
Limeblad
/stk
2.0 stk
0%
Sichuanpepper
/stk
6.0 stk
0%
Allehånde bær, hele
/stk
3.0 stk
0%
Rød chili 1/3 del av
/g
0.0 g
0%
Fiskesaus
/ss
2.0 ss
0%
Sesamolje
/ss
2.0 ss
0%
Frikadeller
Kyllingkjøttdeig
/g
300.0 g
0%
Rama Professional Piske 31% 8 X 1L
/l
1.0 l
0%

Melk inkl laktose og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Eggeplommer
/stk
2.0 stk
0%
Japansk soya
/ss
1.0 ss
0%
Salt
/n/a
5.0 n/a
0%
Løk, gul sprøstekt
/ss
3.0 ss
0%
Sesamolje
/ts
2.0 ts
0%
Svart Pepper, Knust
/
0.0
0%
Til Servering:
/
0.0
0%
Surdeigsbrød skiver
/stk
10.0 stk
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Kyllingbuljong
-
Japansk soya 2.0 ss
-
Limeblad 2.0 stk
-
Sichuanpepper 6.0 stk
-
Allehånde bær, hele 3.0 stk
-
Rød chili 1/3 del av
-
Fiskesaus 2.0 ss
-
Sesamolje 2.0 ss
Frikadeller
-
Kyllingkjøttdeig 300.0 g
-
Eggeplommer 2.0 stk
-
Japansk soya 1.0 ss
-
Salt 5.0 n/a
-
Løk, gul sprøstekt 3.0 ss
-
Sesamolje 2.0 ts
-
Svart Pepper, Knust
-
Til Servering:
-
Surdeigsbrød skiver 10.0 stk
Fremgangsmåte
-
Kyllingbuljong
- Varm kyllingbuljongen med soya, limeblad, pepper og fiskesaus. La stå på middels varme i minst 1 time.
-
Frikadeller
- Bland den kalde kyllingkjøttdeigen med salt, soya, eggeplommer og Rama Professional Piske 31%. Tilsett sesamolje, sprøstekt løk og svartpepper. Form til små frikadeller og legg de i buljongen.
- Lå de trekke i buljongen ca. 25 minutter. Server alt i gryten på bordet med nygrillet brød.