Ingredienser
Sitrusjuice:
-
Vann 2.0 dl
-
Sitronsaft 1.0 dl
-
Smør 50.0 g
-
Sesamfrø, ristede 50.0 g
Pappardelle:
-
Pappardelle pasta 1.0 kg
-
Olivenolje 2.0 dl
Skorsonerrøtter:
-
Skorsonerrøtter, ferske 300.0 g
Fremgangsmåte
-
Sitrusjuice:
- Kok opp vann med sitronsaft og hønsekraft. Smak til med salt og pepper.
- Pisk juicen med kaldt smør. Tilsett ristede sesamfrø.
-
Pappardelle:
- Kok pappardelle pasta al dente og bland den med litt olivenolje og sitrusjuicen.
-
Skorsonerrøtter:
- Skrell og strimle ferske skorsonerrøtter.
- Friter de strimlede skorsonerrøttene til de er gylne og sprø.
- Anrett pastaen med juice, sprø skorsonerrøtter og friske urter.