Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Sitrusjuice:

  • Vann 2.0 dl
  • Sitronsaft 1.0 dl
  • Smør 50.0 g
  • Sesamfrø, ristede 50.0 g

Pappardelle:

  • Pappardelle pasta 1.0 kg
  • Olivenolje 2.0 dl

Skorsonerrøtter:

  • Skorsonerrøtter, ferske 300.0 g
  • Rama Flytende Margarin 2,5L (relansert med EPD: 5355524) 1.0 dl
  1. Sitrusjuice:

    1. Kok opp vann med sitronsaft og hønsekraft. Smak til med salt og pepper.
    2. Pisk juicen med kaldt smør. Tilsett ristede sesamfrø.
  2. Pappardelle:

    1. Kok pappardelle pasta al dente og bland den med litt olivenolje og sitrusjuicen.
  3. Skorsonerrøtter:

    1. Skrell og strimle ferske skorsonerrøtter.
    2. Friter de strimlede skorsonerrøttene til de er gylne og sprø.
    3. Anrett pastaen med juice, sprø skorsonerrøtter og friske urter.