Pappardelle i sitrusjuice med skorsonerrot og sesam
Skorsonnerot brukes sjelden, men gir mye smak til en rett! Servert som sprø chips sammen med perfekt kokt pappardelle og masse smak fra sitrus er det den perfekte lunsjretten

Ingredienser
Pappardelle i sitrusjuice med skorsonerrot og sesam
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Sitrusjuice:
Vann
/dl
2.0 dl
0%
Sitronsaft
/dl
1.0 dl
0%
KNORR Hønsekraft pasta 2 x 1 kg / 2 x 40 L
/g
15.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Smør
/g
50.0 g
0%
Sesamfrø, ristede
/g
50.0 g
0%
Pappardelle:
Pappardelle pasta
/kg
1.0 kg
0%
Olivenolje
/dl
2.0 dl
0%
Skorsonerrøtter:
Skorsonerrøtter, ferske
/g
300.0 g
0%
Margarin, flytende
/dl
1.0 dl
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Sitrusjuice:
-
Vann 2.0 dl
-
Sitronsaft 1.0 dl
-
Smør 50.0 g
-
Sesamfrø, ristede 50.0 g
Pappardelle:
-
Pappardelle pasta 1.0 kg
-
Olivenolje 2.0 dl
Skorsonerrøtter:
-
Skorsonerrøtter, ferske 300.0 g
-
Margarin, flytende 1.0 dl
Fremgangsmåte
-
Sitrusjuice:
- Kok opp vann med sitronsaft og hønsekraft. Smak til med salt og pepper.
- Pisk juicen med kaldt smør. Tilsett ristede sesamfrø.
-
Pappardelle:
- Kok pappardelle pasta al dente og bland den med litt olivenolje og sitrusjuicen.
-
Skorsonerrøtter:
- Skrell og strimle ferske skorsonerrøtter.
- Friter de strimlede skorsonerrøttene til de er gylne og sprø.
- Anrett pastaen med juice, sprø skorsonerrøtter og friske urter.