Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Tomatsalat

  • Tomater, ferske, solmodne 500.0 g
  • Sukker 5.0 g
  • Knorr Umami (Allkrydder) 1kg 10.0 g
  • Epleeddik 10.0 g
  • Knorr Texture Gelatinpulver 1kg 80.0 g

Mozzarella

  • Mozzarella 500.0 g
  • væske fra mozzarella 1.0 dl
  • Knorr Umami (Allkrydder) 1kg 15.0 g
  • Rama Professional Mat 15 Laktosefri 1L 2.0 dl
  • Knorr Texture Gelatinpulver 1kg 70.0 g
  1. Tomatsalat

    1. Alle ingredienser blendes sammen og fylles i sylinderformer av ca. 5-6 cm i diameter.
    2. Avkjøles i min. 3 timer.
    3. Ta «tomaten» ut av formen og skjær i passende skiver.
    4. Serveres gjerne med litt basilikumolje og frisk basilikum.
  2. Mozzarella

    1. Alle ingredienser blendes sammen og fylles i sylinderformer av ca. 5-6 cm i diameter.
    2. Avkjøles i min. 3 timer.