Timian -og sitronbrûlèe
Creme Brûlée er en klassisk fransk dessert med brent sukker. Desserten er god og serveres vanligvis i porsjoner. Her er en variant som ikke trenger å bli bakt i ovnen, og det er derfor lett å lage til mange. Prøv å smaksette brûléen med for eksempel kaffe og kardemomme, appelsin og kanel eller anis.

Ingredienser
Timian -og sitronbrûlèe
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Brûlèe
Melk
/dl
5.0 dl
0%
Rama Professional Piske 31% 8 X 1L
/dl
5.0 dl
0%

Melk inkl laktose og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Sitronskall, revet
/g
12.0 g
0%
Timian, fersk
/g
9.0 g
0%
Rørsukker
/g
50.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Brûlèe
-
Melk 5.0 dl
-
Sitronskall, revet 12.0 g
-
Timian, fersk 9.0 g
-
Rørsukker 50.0 g
Fremgangsmåte
-
Brûlèe
- Kok Knorr Piske 31%, melk, sitronskall og frisk hakket timian på moderat varme. Sett til side og la fløtemelken trekke i 30 minutter.
- Bland CARTE D'OR Crème Brûlée tørrvare med en del av fløtemelken. Ha deretter fløtemelken i en gryte, og la alt småkoke på moderat varme i 2 minutter under omrøring.
- Sil bort sitronskall og timian og porsjonèr CARTE D'OR Crème Brûlée i former. La dem avkjøles i kjøleskapet.
- Ta desserten ut av kjøleskapet ca 30 minutter før servering. Strø rørsukker over dessertene og karamelisèr dem med en propanbrenner. Serveres omgående!