Menu

Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Syltet rødløk

Salaten

Tilbehør og servering

  1. Syltet rødløk

    1. Hurtigsylting; Kutt løk i tynne skiver. Bland maille eddik, sukker og vann til sukkeret er oppløst. Ha i rødløk og la stå til maten er klar.
    2. Sylting for lagring; Kutt løk. Kok opp eddik, sukker og vann og ha det over rødløk i glass eller annen oppbevaringsboks med lokk. Settes kjølig.
  2. Salaten

    1. Skrell agurk og sylt skrellet i resten av syltelaken til rødløk. Hul gjerne ut kjernen i midten, men ikke kast, brukes heller som gele, gazpacho eller annet til denne eller en annen rett.
    2. Vask og kutt resterende grønnsaker.
    3. Bland primerba med litt olje og ha over feta og oliven.

  3. Tilbehør og servering

    • Bland ramsløkolje, primerba eller pesto i majones som alternativ til originalen, tzatziki. 
    • Legg opp salaten, og ha på det syltede til slutt.
    • Serveres med ekstra oliven, ekstra feta og brød/krutong ved siden.
    • Voila