Menu

Ingredienser

+

Fersk Pasta

  • Durumhvete Semolina 500.0 g
  • Egg 13.0 stk
  • Saffran 0.5 g
  • Vann 0.2 g

Parmesan krem

  • Parmigiano Reggiano 600.0 g
  • Smør 100.0 g
  • Melk 1.0 l
  • Crème fraîche 500.0 g
  • sjalottløk 1.0 n/a
  • Rosmarin
  • Salvie
  • Kakaobønner 50.0 g

Braisert Ossobuco

Montering

  • Mozzarella fior di latte 500.0 g
  • Braisert svartkål 500.0 g
  • Parmesanost 200.0 g
  • Kakaobønner 1.0 n/a
  • Linsespirer

Denne innovative pastaretten omdefinerer lasagne ved å blande de rike kulinariske tradisjonene fra Argentina, Italia og Sveits. I hjertet av denne kreasjonen er ossobuco brasato, tilberedt i autentisk argentinsk stil med mørt kjøtt, friske grønnsaker og aromatisk vin.

...

Fremgangsmåte

  1. Fersk Pasta

    • Bland safran og vann og la det hvile i 10 minutter. Tilsett alle ingrediensene i en planetarisk mikser og elt i noen minutter. Legg i en vakuumpose og la hvile i kjøleskapet i minst en time.
    • Lag lasagneark med en pastamaskin og skjær rundinger med en utstikker.
    • Friter i rikelig med olje og sett til side.
  2. Parmesan krem

    • Hell melk, krem, sjalottløk, salvie, rosmarin og kakaobønne i en kjele. La det redusere på lav varme til halvparten av dets opprinnelige innhold.
    • Fjern fra varmen, la det avkjøles til det når 70°C, og sil ut krydderne.
    • Tilsett smøret og revet ost, og bland med hjelp av en stavmikser.
    • Hell innholdet i en sifon og la stå i vannbad.
  3. Braisert Ossobuco

    • Varm opp en gryte og tilsett ossobuchiene/oksehalene, la dem brune på begge sider. Tilsett urter, aromaer og grønnsaker, og la dem brune.
    • Hell i vinen og la den fordampe.
    • Tilsett Knorr Tomatino og Knorr Primerba Hvitløk og til slutt Knorr Professional Kalvefond. La det koke på lav temperatur i cirka 3 timer med lokk.
    • Ved slutten av kokingen, fjern krydderne, fjern beinet og ta ut margen, og bland resten av sausen. Smak til med Knorr Kalvefond. Riv kjøttet med en gaffel og tilsett i den blandede sausen.
  4. Montering

    • Skjær mozzarellaen i skiver, braisér svartkålen, og monter lasagnen ved å alternere lagene med fritert pasta med braisert ossobuco kjøtt, svartkål og mozzarella.
    • På det siste laget, dekk med parmesan skum, parmesanflak, spirer og revet kakaobønne.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny