Ingredienser
Syltet shiitake
-
Svamp, shiitake 300.0 g
-
Eddik 1.0 dl
-
Sukker 1.0 dl
-
Vann 2.0 dl
-
Hvitløkfedd 1.0 stk
-
Timjan grov 5.0 g
Vego currysild
-
Svamp, shiitake syltet 300.0 g
-
Vann 2.0 ss
-
Curry 1.5 ss
-
Rømme 1.5 dl
-
Mango chutney 3.0 ss
-
Purreløk ca 7 cm 1.0 stk
Fremgangsmåte
-
Syltet shiitake
- Kok opp eddik, vann og sukker med Knorr Professional Ingefær krydderpuré, hvitløk og timian. La koke 5 minutter.
- Tilsett soppen og kok ytterligere 10 minutter. La soppen avkjøles i laken i minst 24 timer.
-
Vego currysild
- Kok opp vann og curry til en krydderpaste. La den avkjøles. Trykk ut væsken fra soppen og skjær den i mindre biter samt skjær purreløken i strimler. Bland curryen med resterende ingredienser. Vend inn sopp og purreløk. La stå i kjøleskap i minst 1 døgn.