Vegetarisk curry "svild"
En svild er ”sild” basert på sopp istedenfor fisk. Den lages med shiitakesopp og deilig curry. For vegansk versjon erstatter du rømmen med plantebasert fraiche erstatning.

Ingredienser
Vegetarisk curry "svild"
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Syltet shiitake
Svamp, shiitake
/g
300.0 g
0%
Eddik
/dl
1.0 dl
0%
Sukker
/dl
1.0 dl
0%
Vann
/dl
2.0 dl
0%
Knorr Professional Ingefær Puré 750g
/ss
1.0 ss
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Hvitløkfedd
/stk
1.0 stk
0%
Timjan grov
/n/a
5.0 n/a
0%
Vego currysild
Svamp, shiitake syltet
/g
300.0 g
0%
Vann
/ss
2.0 ss
0%
Curry
/ss
1.5 ss
0%
Rømme
/dl
1.5 dl
0%
Hellmann's Vegan 2,5kg
/dl
1.0 dl
0%

Mango chutney
/ss
3.0 ss
0%
Purreløk ca 7 cm
/stk
1.0 stk
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Syltet shiitake
-
Svamp, shiitake 300.0 g
-
Eddik 1.0 dl
-
Sukker 1.0 dl
-
Vann 2.0 dl
-
Hvitløkfedd 1.0 stk
-
Timjan grov 5.0 n/a
Vego currysild
-
Svamp, shiitake syltet 300.0 g
-
Vann 2.0 ss
-
Curry 1.5 ss
-
Rømme 1.5 dl
-
Mango chutney 3.0 ss
-
Purreløk ca 7 cm 1.0 stk
Fremgangsmåte
-
Syltet shiitake
- Kok opp eddik, vann og sukker med Knorr Professional Ingefær krydderpuré, hvitløk og timian. La koke 5 minutter.
- Tilsett soppen og kok ytterligere 10 minutter. La soppen avkjøles i laken i minst 24 timer.
-
Vego currysild
- Kok opp vann og curry til en krydderpaste. La den avkjøles. Trykk ut væsken fra soppen og skjær den i mindre biter samt skjær purreløken i strimler. Bland curryen med resterende ingredienser. Vend inn sopp og purreløk. La stå i kjøleskap i minst 1 døgn.