Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Empanadas

  • gul løk, hakket 120.0 g
  • Vann 1.5 dl
  • Maizena Lys jevner Express 1kg 50.0 g
  • Knorr Umami (Allkrydder) 1kg 20.0 g
  • Ost, revet 300.0 g
  • Spinat, frossen 450.0 g
  • Pizzadeig, ferdig 520.0 g
  • Egg 1.0 stk
  1. Empanadas

    1. Surr løk i margarin, tilsett vann og Piske og kok opp. Jevn med Maizena.
    2. Tilsett tint spinat, rør inn osten og rør til det har smeltet. Krydre med Umami. Avkjøl.
    3. Kjevle ut deigen og stikk ut sirkler på 10-12 cm i diameter.
    4. Legg 1- 1,5 ss av fyllet på hver deigsirkel og pensle halvparten av sirkelens kant med vann. Brett over og forsegle halvmånen med en gaffel.
    5. Pensle deigen med egg.
    Stekes i ovnen på 200°C i 7 minutter.