Menu
Lite, luksuriøst og deilig!

Lite, luksuriøst og deilig!

En meny signert Jon Erlend Matre, visekaptein på Kokkelandslaget Junior

Last ned!

Tre skjønne fakta om Maille

  1. Eddik er et produkt som skapes gjennom en biologisk prosess med dobbelt gjæring. Maille har forfinet oppskriften i 270 år.
  2. Gjennom historien er eddik blitt foreskrevet til alt fra febersykdommer og byllepest, til hår- og hudpleie samt rengjøring. Det finnes mange påståtte fordeler med eddik. Hva som stemmer eller ikke, vet vi ikke, men en sak er vi i alle fall helt sikre på og det er at våre eddiker fra Maille er en samling perfekte smakssettere for veldig mange type retter.
  3. Få ingredienser kan så umiddelbart løfte sauser, salater, varme retter, kalde retter eller desserter som en veldig god eddik fra Maille. Her finner du fire herlige franske premium-eddiker, alle med uforglemmelig duft og smak. Klart verdige et restaurantkjøkken med ambisjoner.

Bonne chance!

 

En rund og generøs rødvinseddik 

Vår rødvinseddik er lagret på eikefat i 12 måneder og har en rund og generøs smak. Brukes akkurat som du vil, men prøv gjerne å dryppe den over vaniljeis og hell en skvett i bærkompotten. Du vil ikke angre.

En frisk hvitvinseddik med valnøtt

Vår hvitvinseddik med valnøtt har en frisk smak med et lite hint av tre. Gir en nøtteaktig smak til fisk- og skalldyr, og passer til alt fra syltet sild til gourmetsalaten.

En søt og fruktig eplecidereddik 

Eplecidereddik fra Maille lages av førsteklasses cider som er laget av epler fra fruktgårdene i Normandie. Smaken er søt, fruktig, syrlig og frisk, og passer perfekt til fugl så vel som rå grønnsaker, fisk og skalldyr samt desserter. Brukes gjerne som smaksetter ved posjering.

En fyldig og populær sherryeddik 

Maille Sherryeddik stammer fra den spanske Jerez-regionen (Xére`s), noe som også er grunnen til at flasken bærer symbolet for beskyttet opprinnelsesbetegnelse (PUD). Eddiken lagres på eikefat i minst 24 måneder, er herlig fyldig med subtil nøtteaktig smak og karakteristiske trenoter. Passer perfekt til sauser, dressinger og marinader.

Tilby en bit nytelse!  

Når livet gir deg sitroner kan du alltid legge til litt lidenskap. Disse rettene smelter den hardeste skeptikeren på et øyeblikk!

Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny