Menu

Ingredienser

+

Brenneslesuppe

Fremgangsmåte

  1. Brenneslesuppe

    • Fres fennikelfrø, fennikel og purreløk i olje.
    • Hell over sherryen og la det småkoke i 5 minutter.
    • Hell på buljongen og kok i ytterligere 30-40 minutter. Sil gjennom en finmasket sil.
    • Forbered en stor bolle med iskaldt vann.
    • Kok opp vannet og blansjer brennesle, spinat og persille i ca. 1 minutt. Avkjøl i isvannet.
    • Press ut væsken og bland sammen med buljongen og smøret i en blender. 
  2. Røkt eggeplomme

    • Sett ovnen på 65℃.
    • Varm oljen til 70℃.
    • Legg eggeplommene i et lite fat og dekk med oljen. Sett fatet i ovnen og la stå i 1 time. Ta ut eggeplommene og ta de forsiktig opp fra fatet.
     
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny