Menu

Ingredienser

+

Laks

Unused/Remaining Ingredients


Laks stekt til perfeksjon, hvem sier nei til det? Hvert fall ikke dine gjester!

...

Fremgangsmåte

  1. Laks

    1. Lag stenger av brokkoli, blomkål, agurk, reddik og gulroten.
    2. Sett på en kjele med saltet vann. Kok blomkål og brokkoli i 2 min. Kjøl ned hurtig.
    3. Skjær laksen i 150 grams porsjoner. Del på midten uten å skjære igjennom skinnet(som en sommerfugl). Krydre med salt og sitronpepper.
    4. Stek laksen i smør slik at den får farge. Sett i ovnen på 120 grader, og ta ut ved kjernetemperatur på 48 grader.
    5. Bland sammen majones, fraiche, sitronskall og –juice, urter og salt. Server grønnsaker i en skål ved siden av og garner med en sitronbåt.
  2. Unused/Remaining Ingredients

Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny