Laks med grønnsakstenger og dipp
Laks stekt til perfeksjon, hvem sier nei til det? Hvert fall ikke dine gjester!

Ingredienser
Laks med grønnsakstenger og dipp
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Laks
Laksefilet
/kg
1.5 kg
0%
Brokkolibuketter
/g
300.0 g
0%
Blomkålbuketter
/g
300.0 g
0%
Agurk, i staver, skrelt
/g
200.0 g
0%
Reddik, i staver
/g
200.0 g
0%
Gulrot, i staver, skrelt
/g
200.0 g
0%
Smør
/g
100.0 g
0%
Hellmann's Real Majones 10kg
/g
200.0 g
0%

Gressløk
/g
40.0 g
0%
Sitronskall
/g
15.0 g
0%
Sitronjuice
/cl
1.0 cl
0%
Persille, hakket
/g
30.0 g
0%
Nypoteter
/g
800.0 g
0%
Salt
/
0.0
0%
Sitronpepper
/
0.0
0%
1 Sitron Delt I 10 Båter
/
0.0
0%
Unused/Remaining Ingredients
Rama Professional Fraiche 24% 1L
/dl
0.5 dl
0%

Melk inkl laktose og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Laks
-
Laksefilet 1.5 kg
-
Brokkolibuketter 300.0 g
-
Blomkålbuketter 300.0 g
-
Agurk, i staver, skrelt 200.0 g
-
Reddik, i staver 200.0 g
-
Gulrot, i staver, skrelt 200.0 g
-
Smør 100.0 g
-
Gressløk 40.0 g
-
Sitronskall 15.0 g
-
Sitronjuice 1.0 cl
-
Persille, hakket 30.0 g
-
Nypoteter 800.0 g
-
Salt
-
Sitronpepper
-
1 Sitron Delt I 10 Båter
Unused/Remaining Ingredients
Fremgangsmåte
-
Laks
- Lag stenger av brokkoli, blomkål, agurk, reddik og gulroten.
- Sett på en kjele med saltet vann. Kok blomkål og brokkoli i 2 min. Kjøl ned hurtig.
- Skjær laksen i 150 grams porsjoner. Del på midten uten å skjære igjennom skinnet(som en sommerfugl). Krydre med salt og sitronpepper.
- Stek laksen i smør slik at den får farge. Sett i ovnen på 120 grader, og ta ut ved kjernetemperatur på 48 grader.
- Bland sammen majones, fraiche, sitronskall og –juice, urter og salt. Server grønnsaker i en skål ved siden av og garner med en sitronbåt.
-
Unused/Remaining Ingredients