Syltet sopptoast med misoglace
Sopptoast er en klassiker som er utrolig deilig, her er den med en miso-twist.

Ingredienser
Syltet sopptoast med misoglace
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Sopptoast:
Hvetetoast, skiver
/stk
10.0 stk
0%
Margarin, flytende
/dl
1.0 dl
0%
Sopp:
Sopp, blandet
/kg
1.0 kg
0%
Sjalottløk, finkuttet
/g
100.0 g
0%
Hvitløk, finkuttet
/g
10.0 g
0%
Hellmann's Citrus Vinaigrette 1L
/dl
1.0 dl
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Persilleolje:
Bladpersille
/g
200.0 g
0%
Rapsolje
/dl
2.0 dl
0%
Misoglace:
Knorr Professional Fond Kylling 1L
/l
1.0 l
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Miso paste, lys
/g
20.0 g
0%
Smør
/g
20.0 g
0%
Persillefløte:
Rama Professional Piske 31% 8 X 1L
/dl
1.0 dl
0%

Melk inkl laktose og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Anretning:
Baby spinat
/g
100.0 g
0%
Shiso karse
/g
0.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Sopptoast:
-
Hvetetoast, skiver 10.0 stk
-
Margarin, flytende 1.0 dl
Sopp:
-
Sopp, blandet 1.0 kg
-
Sjalottløk, finkuttet 100.0 g
-
Hvitløk, finkuttet 10.0 g
Persilleolje:
-
Bladpersille 200.0 g
-
Rapsolje 2.0 dl
Misoglace:
-
Miso paste, lys 20.0 g
-
Smør 20.0 g
Persillefløte:
Anretning:
-
Baby spinat 100.0 g
-
Shiso karse
Fremgangsmåte
-
Sopptoast:
- Skjær skorpen av hvetetoasten og stek den gyllen i flytende margarin.
-
Sopp:
- Sauter hvitløk, løk og sopp i flytende margarin, og glaser blandingen i citrus vinaigrette.
-
Persilleolje:
- Vask persillen og tørk fri for vann.
- Blend persille og olje i en blender ved høyeste hastighet i 2-3 min.
- Legg alt i en kjele og varm opp til 90 C (det vil skille seg og ligne pesto).
- Avkjøl i kjelen i romtemperatur i 2-3 timer. Sil gjennom kaffefilter eller sileklede.
-
Misoglace:
- Reduser kyllingfond ned til en glace og bland med miso.
- Bland med litt kaldt smør.
-
Persillefløte:
- Fløte røres sammen med litt persilleolje, la fløten og oljen skilles.
-
Anretning: