Menu

Ingredienser

+

Lammentrecôte

Portvinssaus

Syltet rødløk

Coleslaw


Dette er en superrask "hot dog" å lage i store mengder. Lammentrecôte kan byttes ut med alt fra oksekjaker til svinenakke. Coleslawen kan smaksettes med chili eller andre krydder.

...

Fremgangsmåte

  1. Lammentrecôte

    • Salt lammentrecôte og la det stå i romtemperatur i 1 time.
    • Plasser lammet i en ovnfast beholder og tilsett Knorr Professional Kalvefond og Knorr Professional Demi glace. Tilsett også hvitløk og rosmarin.
    • Dekk med bakepapir og et lokk, og stek i ovnen på 120°C over natten.
    • Fjern lammet, rosmarin og hvitløk. Kjøl ned fonden.
    • Når det er avkjølt, fjern fett fra overflaten av fonden. Bruk denne fonden til å lage portvinssaus.
  2. Portvinssaus

    • Kombiner avkjølt fond med mørk sukker, portvin og Maille rødvinseddik.
    • Reduser til sausen har en god smak.
    • Del lammet i mindre biter og tilsett dem i sausen.
  3. Syltet rødløk

    •  Skjær rødløk i tynne skiver.
    • Bland Maille hvitvinseddik, sukker og vann. Tilsett rødløk og la det sylte i en dag eller mer.
  4. Coleslaw

    • Skjær hodekål og epler i mindre biter.
    • Bland med Hellmann's Professional
    • Tilsett finhakket koriander, svart pepper og salt etter smak.
    Montering: Grill pølsebrødende lett. Fyll hverrt brød med braisert lammentrecôte og portvinssausblanding. Tilsett en generøs mengde coleslaw på toppen. Avslutt med syltet rødløk.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny